keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

HopLop Jyväskylä

 Kauniista Suomen ilmoista huolimatta me olemme kuluttaneet aikaa myös sisäleikkipuistoissa. Vaikka Peukkula onkin meidän ykköskohde yleensä, käymme silti silloin tällöin Hoplopissa. Tämä on siis Seppälässä, Sorsastajantiellä sijaitseva sisäleikkipuisto.
 Hoplopit ovat yleisesti ottaen todella isoja ja hienoja peuhupaikkoja lapsille. On kiipeiltävää, hurjia liukumäkiä, sählyä, mikroautoja, pallomeriä, konsolipelejä, palloammuntaa ja vaikka mitä... Tämä on kaksi vuotiaalle ehkä vähän rajukin puisto - Peukkula on ehkä turvallisempi vaihtoehto, jos on kovin pieni lapsi. Toisaalta isompien lasten kanssa täällä on helpompaa: Äiti saa lukea rauhassa lehteä kun lapset riehuvat virikkeissä. Kaksi vuotiaalle hinta oli 8,5eur. Peukkulan kesähintaan verrattuna siis aika halpa (aikuiset ilmaisia)
 Sukat on muistettava ottaa mukaan, koska paljain jaloin ei saa mennä alueelle. Peukkulan hyvä puoli on siinä, että se on Kirpparilla.fi:n vieressä, joten olemme tulleet käyneeksi siellä kun veimme kamaa kirppikselle.
 Muutenhan toki tämä on meille aika kaukana, kun asumme toisella puolella kaupunkia.
 Sain jostain syystä aikaiseksi kännykälläni animaation... Odotan kiinnostuneena, näkyykö tämä blogissa: (lapsen pitäisi liikkua alla olevassa kuvassa)
 Olis kiva tietää, miten tuon tein! Kaksi vuotias on tästä puistosta niin innoissaan, että 2,5h jälkeen saa huutavana repiä pois, koska hän ei poistuisi alueelta sitten lainkaan, vaikka kuinka väsyttäisi. Hoplopissa voi myös ruokailla, mutta salaatteja/kunnon ruokaa ei tullut kokeiltua, joten en tiedä, millaista se on. Täytyy sanoa, että yleisilmeeltään tämä paikka on erittäin siisti ja turvallinen, toisin kuin brittiläiset ja kiinalaiset vastaavat paikat. Täällä näkee taas sen Suomen ihanuuden: Puhtaat paikat. Kyllähän tämä huvi maksaakin tietysti, että ei täällä joka viikko tule käytyä. Mutta yhden lapsen kanssa - miksei joskus voisikin.
Finnish most famous indoor playground is called HopLop, which is a really big warehouse full of bouncy castles, climby-uppy things and other whatnots. It's a bit wilder than Peukkula, but anyways, entertains 2-year-old for hours. He just would live here if he could.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...