maanantai 10. kesäkuuta 2013

Pala Kiinaa ja Finnfails

 Tiedätte varmaan, miten suomalaiset ovat Kiinassa tohkeissan 'aikuisille' tarkoitetuista leikkipuistoista, eli kuntoilupuistoista, joita ei Euroopasta noin vaan löydä...Näistähän minä olen kirjoitellut useampaankin otteeseen...Esimerkiksi täällä ja täällä. Noh, saatoin olla väärässä.
 Meidän piti mennä sunnuntaiaamuna Aaltoalvariin uimaan. No sehän on nyt viikonloppuisin kiinni... Oikeasti Jyväskylässä ei ole sunnuntaiaamuna klo 10 sitten mitään auki... No tulipa sitten herättyä turhaan viikonloppuaamuna aikaisin. Kyllä harmitti! Niinpä päätimme suunnata taulumäen uimarannalle. Parkkerasimme Priimuksen pihaan ja poikanen lähtikin siitä sitten kirmaamaan omaa reittiään Priimuksen takapihan kautta... Mikäs sieltä tulikaan vastaan kuin kunnon ULKOKUNTOSALI - aivan samanlainen kuin Kiinan vastaavat! Erona näissä oli se, että niissä oli ohjeet siitä, mitä niissä tehdään ja miten paljon!
 Tämä palanen Kiinaa huvitti meitä kovasti, varsinkin koska meillä ei ollut sen kummempaa agendaa, jäimme sitten siihen jumppailemaan joksikin aikaa.
 Kaikki samat laitteet löytyivät Kiinan talomme takapihalta, joten tuttua menoa oli.
 2-vuotias tosin ei jaksanut ihan hirveän pitkään reenailla vaan lähti sitten kirmaamaan ruohokentille.
 Ja koska aamu ei vielä muuten ollut tarpeeksi mennyt pieleen, tuli vastaan vielä seuraavanlaisia vastoinkäymisiä: Iso sade kuuro
 Jonka jälkeen ei kannata reenata korkokengissä, sillä jalan livetessä tulee pahaa jälkeä näissä laitteissa... Sain ilmaisen tribaalitatuoinnin violetillä mustelmalla ja voin kertoa, että on muuten kipee. Noh, tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Mut onpahan paikallistettu ulkokuntosali ihan täältä meidän Jyväskylästäkin. Löytyy siis Priimuksen takaa, jos jotakuta kiinnostaa.
We accidentally found a bit of China (an outdoor's Gym) from Jyväskylä. I really did not think these existed outside China, but clearly they do... Anyways, free fun and excersising... Only costs you bruises if you are training with heels after rain. Bad idea.

8 kommenttia:

 1. Heh, ihan turhaan haukutaan suomalaisia tuulipukukansaksi. Siellä sinäkin vaan jumppaat korkokengissä ;)
  Onneksi ei käynyt pahemmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun piti mennä uimaan, eikä jumppaamaan! Mut ei malttanut olla kokeilematta. ;) Tää oli kyllä ihan omaan piikkiin...

   Poista
 2. Turussa on ollut pari samanlaista jo iät ja ajat (miesmuisti on tunnetusti n. 7 vuotta...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah eli siis nää nyt on ihan peruskauraa. Mut käyttääkö suomalaiset näitä ikinä? Kiinassa ne on aina käytössä, mut täällä en oo kyllä nähnyt muita käyttäjiä paitsi itseni ja perheeni.

   Poista
 3. Täällä Tampereella on myös ainakin yksi, ja siellä on kyllä melkein aina hyvällä säällä reenajia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, Missähän se on Tampereella...? Jos olis joskus matkalla Ryanairiin niin keskustan liepeillä ehtis siinä reenin heittämään...

   Poista
 4. Tää mun mainitsema on Hervannan liepeillä Suolijärvellä... Sinne tosin pääsee keskustasta suoraan bussilla. Voi olla, että näitä on kyllä muuallakin täällä, mutta niistä mulla ei oo tietoo.

  VastaaPoista

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...