tiistai 11. kesäkuuta 2013

Lindexin kesän tarjontaa

 Lounasseurani tehtyä minulle viime viikolla oharit harhauduin rättikauppojen tarjontaa tutkailemaan. Tällä kertaa kävin Lindexillä. Minulla on vähän sellainen fiilis tästä kaupasta, että se, mikä henkarilla näyttää kivalta, ei enää päällä näytä oikein miltään. Holy & Whyte kokoelmassa on kuitenkin joitakin minusta oikein kauniitakin vaatekappaleita - harmi vaan, että usein ne on tarkoitettu erilaiselle vartalotyypille kuin tälle minun.
 Merihenkisiä shortseja... Nää valkoiset pöksyt näyttää itseasiassa paremmalta näissä kuvissa kuin livenä... Hmm... Oliskohan nää pitänyt ostaa. Mulla olis tarvetta valkoisille shortseille kyllä. Union jack toppi on omani (briteistä).
 Joo mutta tää raitahame... On itseasiassa yllättävän hyvä. Ehkä sen joutuu sieltä vielä hakemaan. Vielä ei mukaan lähtenyt. Valkoisen tai navyn puseron kanssa ihan nappi. Union Jack-topin kanssa sen sijaan liian häiritsevästi raitoja mun makuun.
 Tää hempeä valkoinen mekko vaaleansinisillä raidoilla istui yllättäen tosella hyvin. Mut se jäi myöskin kauppaan, koska en tiedä, käyttäisinkö sitä sitten loppujen lopuksi. Jos raidat olis ollut mustat tai tummansiniset, arvelen, et olis voinut jopa lähteä mukaankin.
 Tää paisley-maksimekko sen sijaan istui hienosti, mut mulla oli väärät rintsikat alla, joten en tiedä, oiksko se cleavage istunut toisilla rintaliiveillä paremmin... Joten sekin jäi!
Oikeastaan kaikista eniten näistä kummittelee toi valkoinen bleiseri ja sit se raitahame... Nyt tietysti oikea asenne on odottaa juhannuksen jälkeiseen aikaan ja katsoa, tulevatko (aivan varmasti tulevat) alennusmyyntiin. Mut siinä on sellainen huono puoli, että entäs jos mun kokoja ei sit oo... Tosin koska en ole kokoa 38, yleensä mun kokoja kyllä löytyy sieltä alesta nimenomaan... Noh, mutta olin jälleen ylpeä itsestäni: Mielenvirkistystä, mutta mitään ei tullut ostettua. Jee!

I tried on some Clothes at Lindex this week, nice sailor stuff from Holy & Whyte, but at the end I didn't get any of them. I am waiting for sales! Then I can just go in and grab my size as I've already tried them on. This is my tactics!

2 kommenttia:

  1. Nyt iski kauhee himo lähteä Lindexiin sovittelemaan noita :D Toi valkoinen bleiseri on tosi kiva :) tykkäsin myös mekoista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ehkä ton bleiserin joutuu hakemaan. Siellä oli myös sellanen oranssi maksimekko, joka miellytti mua... Kattoo nyt et pitäiskö sekin käydä hakemassa...

      Poista

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...