keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Kiinanreissuun?

 Suuntaamme takaisin Kiinaan syyskuun alussa. Lennot on nyt sumplittu ja syksy Kiinassa on siis edessä. Pääasiallisesti tulemme asustamaan jälleen Xi'anissa, josta on tullut toinen kotikaupunkimme.
 Mieheni poistuu lokakuussa pariksi viikoksi 9.-22.10. Edinbourgiin työmatkalle, joten ajattelinpa vinkata täälläkin, että sukulaiset ja ystävät - meillä olisi tilaa majoittaa pari vierasta erinomaisesti tänä aikana. Lisäksi Finnairilla on kesälentokamppanjassa edestakaiset HKI-Xi'an-HKI suorat lennot nyt 550eur/henki, eli paljoa halvemmalla ei Kiinaa pääse näkemään. Jos siis nämä maisemat kiinnostavat niin ota yhteyttä - nopeat syö hitaat, jos on useammalla kiinnostusta tulla katsomaan meitä ja terrakottasotilaita:)  
 Xi'anista sen verran, että se on siis sisämaan kaupungeista ehdottomasti ykkösturistikohde, koska siellä on nimenomaan se Terrakotta-armeija ja sen lisäksi Tang-dynastian aikaisen Kiinan pääkaupungin sisältä löytyy kyllä aivan mielettömästi nähtävää - tässä olisi hyvä tilaisuus jollekin päästä hieman irtaantumaan pitkästä syksystä Suomessa... Niin joo, Finnairin tarjous on voimassa tän viikon, et olkaahan nopeita.
I am spending around two weeks in Xi'an as a single parent, so I thought I'd drop in the idea that someone might come and visit us in October while my husband is away in Edinbourgh. Please let me know if you have interest. Finnair also offers direct flights from Helsinki with excellent prices this week, so in case you want to experience China with a little amount of trouble/money, this might be a good chance:) Fast will eat the slow.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...