lauantai 1. kesäkuuta 2013

Aaltoalvari

Käytiin viime viikolla pitkästä aikaa Aalto-Alvarissa rempan jälkeen. Eli Jyväskylän pääuimahallihan on ollut suljettuna pari vuotta naisten pukuhuoneisiin kohdistuneen rempan takia. Täytyy sanoa, että hyvää jälkeä olivat tehneet - suihku- ja vaatteidenvaihto-osastot olivat oikein miellyttäviä ja kaapit on sijoiteltu ikäänkuin 'soluittain', joten jos on body-consious, eikä halua näyttää itseään alastomana muille niin nyt on useita eri lokeroita, joten useimmiten löytyy jokaiselle sitä yksityisyyttä. Varsinkin auringon porottaessa pilvettömältä taivaalta, saimme käytännössä uiskennella ihan keskenämme lauantai- ja tiistai-iltoina.
Maksut tosiaan olivat nousseet jonkin verran. Yhden aikuisen ja yhden opiskelijan kombinaatio maksoi vissiin 14euroa kylpylään (2-vuotias taisi olla vielä ilmainen), mutta no, minä en ole allerginen tälle summalle, jos sillä saa liikuntaa ja mukavissa puitteissa. Itse altaille ei oltu käytännössä tehty kyllä mitään (ainakaan että olisin itse havainnut) - mutta Aalto-alvarista löytyy 2veen kanssa monta kivaa paikkaa, jossa hän voi kokeilla uimataitoaan. Meidän poitsu jaksaa hienosti kirmata ja vesijuoksuvyön kanssa juoksennella tunninkin putkeen (huh, mikä määrä energiaa). Ootteko muuten minkälaisia kellukkeita käyttäneet uimataidottomien taaperoiden kanssa? Vesijuoksuvyö (aikuisen) toimi yllättävän hyvin ja piti täysin pinnalla, ei onnistunut keikauttamaan itseään...

Altaasta paluun jälkeen maistui äidin tekemät banaanipannukakut. Täytyykin laittaa resepti pian, ihan paras jälkiruoka.
Olen itse uimisen suuri fani, joten ihanaa, että 50-metrin allas on jälleen auki, vaikka en päässytkään itse sitä kokeilemaan. On se kuitenkin eri kun nylkyttää Vaajakosen uimahallin 25-metristä allasta 40 kertaa päästä päähän... Itse olen ihan tyytyväinen Aalto-alvarin tarjontaan. Voisi meillä huonommatkin olosuhteet olla.
We went to check out the renovated swimming hall of Jyväskylä and yes, the women's changing rooms and showers have really gone through a major face-lift. This of course also means that the prices have risen a bit, but not too much in my opinion. It's great to have the main swimming hall back to use!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...