perjantai 14. kesäkuuta 2013

Keväisessä Kajaanissa

Olen niin myöhässä kuvien läpikäynnissä läppärilläni (rautavika, joka hidastaa konetta), että en ole saanut aikaiseksi lisätä vielä edes reilun kuukauden takaisen Kajaanin matkamme visiitin kuvia. Menkäämme siis ajassa takaisinpäin.
 Kylmä oli vielä Pohjoisessa tuolloin ja ulkohaalarit tarpeen.
 Mutta myös keväälle outoja ukkosmyrskyjä oli jo silloin havaittavissa.
 Pieni krookus oli nousemassa... Toista se on nyt kun kesä on jo tosiaan käynnissä.
 Tykkään seurata Pohjoisen luonnon heräämistä keväällä, vaikkei se olekaan suosikkivuoden aikani. Ainakin värejä alkaa pitkän harmauden jälkeen ilmaantua kehiin.
 Meillä ei ollut mitään sen kummempaa agendaa tällä vierailulla. Käytiin mummia katsomassa parin yön verran helatorstain aikaan, mutta oikein muuta ei ehdittykään. Paitsi vähän juhlia äitienpäivää.
 Naapurin äkkimukavaa hauvaa ehdittiin käydä moikkaamassa. Tämä Miina-koira on lapsiin tottunut ja siitäkös meidän poitsu ei olisi millään lähtenyt iltaa kotiinpäin viettämään. Ehdittiin jutella naapurin kanssa hänen tyttäriensä (minun ikäisiäni) kuulumisiakin. Mukava, että vanhemmilla on edelleen minun lapsuudenaikaisia naapureita, jolloin edes jotain kuulumisia vielä saattaa tulla vaihdettua näin kymmenen plus vuoden jälkeenkin.
Minä en haikaile muuttoa Kajaaniin takaisin. Mukava siellä on käydä - onhan se pitkäaikainen kotikaupunkini... Mutta olen onnellinen Jyväskylässä ja maailmalla. Aikansa kutakin.

Some pictures from our trip to the spring time Kajaani. I have been very lazy at going through pictures, therefore these are so late...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...