tiistai 4. kesäkuuta 2013

Kesäfiiliksissä

Oltiin viikonloppuna mökillä. Ei kyllä IKINÄ oo ollut näin lämmintä kesäkuun 1.-2.päivä! Veden lämpökin oli +22C!!!
 Täytyy sanoa, että mä en taida paljoa parempaa tietää kuin aamu-uinti tältä laiturilta pulahtaen järveen... Kyllä Suomessa on viimeisen kuukauden ajan ollut ihanaa.
 Kokeilin hieman puhelimen panorama-toimintoa... Haasteellista valoituksellisesti...
 2-vuotiaskin kävi muutamalla pulahduksella, vaikka olihan tuo vesi hänelle liian kylmää vieläkin. Serkkuni surffaili ja pelattiin korttia ja grillailtiin... Ihana viikonloppu kaiken kaikkiaan sukulaisten kanssa.
 Kaksivuotias on jo aika omatoiminen mökkeilijä, eli häntä ei tarvitse enää kanniskella ympäriinsä niin kuin viime vuonna vielä piti. Nyt mennään jo pitkin mantuja ja maisemia. Tosin tietysti huoli on kaiken maailman vaaranpaikoista, kuten esimerkiksi a) kirves, b)järveen putoaminen tai c) nokkoset.

Luonnossa puuhastelu väsyttää lapsen sopivasti. Automatka kotiin meni aikalailla kanttuvei. Ihana kesän mökkeilyn aloitusviikonloppu.
Last weekend, we went to the cottage for the first time this year: Swimming, BBQ, sauna, relaxing... I cannot remember another year when we could start this in the beginning of June already. What a great summer in Finland so far!

4 kommenttia:

 1. Tosi hienot nuo panoramat! Otin haasteen vastaan, tänään siis menossa ruoankuvauspäivä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. iPhone5 on mukava kaveri. Veljesi lähetti mulle hieman palautetta syömisestä - kyllähän se niin on, että itseä tulee petettyä ihan joka päivä.

   Poista
 2. Ihanan kesäisiä Suomimaisemia! Pian päästään itsekin niistä nauttimaan!
  Aurinkoisia kesäpäiviä sinne!
  Mia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Nauttikaa hiekkarannastanne vielä kun se on hissietäisyydellä;)

   Poista

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...