perjantai 28. kesäkuuta 2013

Oliivilehtojen katveessa

 Voitteko kuvitella - sain postauksen tehtyä klo 06 aamuun! Blogi on ollut lievästi heitteillä tällä viikolla, niin kuin varmaan olette huomanneetkin, päivän postaus on tehty samana päivänä, joskus myöhään yöllä vasta...
 Yritän petrata. Ateenan matkalta on vielä kovasti upeita maisemia julkaisematta, joten tässpä teille vähän tunnelmaa akropoliksen varjosta.
 Ihan ekailtana törmäsin ystävääni K:hon ja käppäilimme ylämäkeen akropoliksen viereiselle näköalatasanteelle... Oli sillä joku hieno nimikin, mutta hienommat oli maisemat.
 Aurinko porotti kokonaan siniseltä taivaalta.
 Ja porukkaa kiveltä löytyi hyviä määriä.
 Mun uudet korot ei ollut oikein kivikiipeilyyn soveltuvia.
 Ateenan huikeimpia juttuja on mun mielestä tää landscape. Pistäkää paremmaksi!
 Vuoria ja ihania pikkutaloja pinjojen välissä... Ateena = sydän.
 Ostin Jyväskylästä nää korkkarisandaalit ennen lähtöä, koska jouduin heittämään edelliset mäkeen. Tällainen malli sopii mulle hyvin ja hienosti jaksan kävellä näissä koko päivän. Tämä uusi generaatio on myös osoittautunut varsin hyväksi ostokseksi - taisi olla jalassa ihan joka päivä reissussa, eikä tullut rakkoja kun uskollisesti rasvasin jalat joka aamu.
 Ateenassa tykkään myös näistä pienistä kujista - kauniisti rapistuvista taloista, auringonlaskun porteista, oliivilehdoista.
 Nää pytingit joutuu katsastaan joka vierailulla:)
 Graffitteja ja punaisia seiniä.
 Asustaisitko tässä lukaalissa?
 Vaikka purnaankin siitä, että aina pitää matkustaa just Kreikkaan... niin sitten kun siellä on perillä, unohdan nämä hömpötykset kyllä. Onhan se kaunis maa.
 
 Last week I was on a work trip to Athens. I have lost my heart to this city: Beautiful landscape, amazing vistas, lovely walks... I love the colors of Blue and White - I wonder if this is why Finns and Greeks get along? In Greece the sky is also blue, but the white in the south are buildings rather than snow... You will have to endure at least a couple more sets of these...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...