maanantai 3. kesäkuuta 2013

Itkut markkinoilla

Meinashan se taas päästä kun kävin vaa'alla. Mulle ei siis sovi suomalainen dieetti sitten yhtään! Paino oli 3kk aikana palautunut täsmälleen samoihin, ennen Kiinaa lukemiin. Mä haluun takas Kiinaan! Miks Suomessa on niin vaikeaa syödä oikein? No totuushan on, että herkuista ne kilot on palanneet ja yksinkertaisesti maitotuotteiden käytöstä. Ja annoskoosta. Masentaahan se. Mutta jotenkin on outoa, että Kiinassa voin syödä mitä haluan, jopa Starbucksin vadelmajuustokakun kerran viikossa ja olutta melkein joka ilta - ja laihdun automaattisesti. Mutta täällä Suomessa... En vaan osaa syödä oikein. Rutiineistahan se on kiinni - jos ne olis kunnossa, mutkun ei oo.

Joten eipä siinä sitten muuta. Kesäkuun aikana aion ehdottomasti parantaa tapani. Kun vaan tietäisi, että mistä kaikesta pitäis luopua... Mä oon kuitenkin jo luopunut esim juustosta suurimmaksi osaksi... Mut varmaan se kyse on nimenomaan niistä juhlista ja herkuista ja iltasyömisestä television äärellä. Pitäs vaikka alkaa juomaan sitruunavettä tai jotain, että se yöpuputus lakkaisi. Leipä on tietysti yksi niitä asioita, joita en Kiinassa syönyt, mutta täällä syön jonkin verran.
 
 Tuumasta toimeen. Aion nyt kokeilla viikon ajan seuraavaa: otan kännykällä kuvan Kaikesta, mitä syön ja viikon lopussa postaan koko viikon ruoat ja analysoin, mikä meni vikaan ja missä onnistuin. Jos se ei ole kuvattu, sitä ei saa syödä. Eikä huijata, ei yhtään. Kuvat tässä postauksessa on mun lauantain ruokailut.

Haastan tähän mukaan yhden päivän ruokailujen osalta sekä Tiikerimaan että Saran. Valittaa päivä ja postatkaa kaikki syöppäilyt. Ei huijausta!

(Kari setä huijasi, tuota karkkia en kyllä syönyt)

I have managed to return to the weight which I had before I went to china. This must mean that I've eaten way too much junk food and dairy products. My mission for June is to turn this thing around. First for one week, when I also will photograph absolutely everything I eat. Challenging!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...