lauantai 18. kesäkuuta 2016

Art & Fashion


Yanta Xi Lu on meidän kotikatu Xi'anissa. Sen päässä kohoaa kolmea rakennus, Xi'an College of Arts. Tämän yliopiston kampukselta minä olen blogannut usein aiemminkin, koska se nyt sattuu olemaan minun ja Topsun lempipaikkoja Xi'anissa. Lähellä ja siellä on aika kiinnostavaa kuvattavaa.

Arts Collegen kampuksella myös kiinalaiset pukeutuvat tavallista tyylikkäämmin kuin keskimääräiset kadun tallailijat. Kesällä naiset pukeutuvat mekkoihin.

Asusteina täällä on aina oltava arskat tai päivänvarjo. Tämän kesän hameenhelma on puolisääreen. Kengissä on nyöritykset tai sitten ne ovat gladiaattoreita.. Kiinalaiset käyttävät harvoin korkeita korkoja.

Myös telttamaiset laatikkovaatteet on niitä, joita näkee ihmisten päällä. Pehmeämpimuotoiset eurooppalaiset eivät näytä ollenkaan niin hyvältä näissä lakanoissa. Kiinalaiset ovat paljon rohkeampia värien käyttäjiä kuin eurooppalaiset, jotka kulkevat mustavalkoisessa vuodenajasta toiseen. Tykkään bongailla kiinalaista muotia, koska se on niin erilaista. Säännöt ovat minulle tuntemattomia. Ulos voi lähteä pyjamassa ja tohveleissa, jos niikseen tulee.

Kiinassa on myös paljon naisellisia skater-helmoja, jotka tuovat muotoja heidän kulmikkaampiin vartaloihinsa.

Arts collegen kampuksella on myös aina paljon kiinnostavia oppilastöitä. Olen erityisen ihastunut kauniisti ruostuviin steampunk-juttuihin...

Päivä Arts collegen kampuksella on aina hyvä ajatus.

/At the end Of our street, there is an Art College. This means the campus is full of Student productions from straws to glass and beautifully rusting steampunk installations. I like also to look at what the Women are wearing there, as they often Dress better than your average Xianese Woman from the street. 

This summer, it is all about dresses. chinese like to Wear saggy clothes as well as feminine skater-skirts. There is  always need for a pair of sun glasses or maybe a parasol, to shade from the sun. 

What's your favourite of these dresses?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...