perjantai 31. toukokuuta 2013

Kirpparilla.fi

Sain kuin sainkin hankittua kirpparipaikan Kirpparille.fi:stä. Olen aiemmin myynyt aika monessa eri itsepalvelukirpparissa ympäri Jyväskylää. Koettu on Seppälän kirpputorimarket, Kirpputori Silinteri ja nyt tämä. Hyvä välillä kokeilla jotain hieman eri kirppistä. 5kpl IKEAn säkkejä sinne meni, loosi aika täysi ja katsoo nyt sitten, meneekö mikään kaupaksi. Positiivista tässä HopLopin vieressä Seppälässä sijaitsevassa kirppiksessä on: 1. Nettivarausjärjestelmä, 2. Puhdas tuoksu, 3. Siisti ympäristö, 4. Siivouspalvelu (5eur, joka menisi jo bensoihin jos joka päivä kävis siivoilemassa) 5.Ei komissiota, eli eivät ota prosenttia myynnistä. Katsotaan nyt sit meneekö kaupaksi. Silinterissä tykkäsin eniten siinä mielessä, että sieltä sai automaattisesti sähköpostiin aina päivittäin, että paljonko on myyty. Tämä on ihan tosi iso etu ja vaikuttaa siihen, pitääkö paikkaa koko viikon. Kirpparille.fi:n kanssa joutuu ajelemaan ja jonottamaan (vähintään tunti aikaa hukkaan siis) tätä kysymystä... Menettävät siis mahdollisesti kakkos- tai kolmosviikon asiakkaan, jos eivät tee vastaavaa palvelua... Hmm..
Kirppikselle laitan kamaa, jonka en halua enää koskaan tulevan takaisin tähän huusholliin. Eli kaiken on tarkoitus mennä niin halvalla, että menee kaupaksi varmasti. Loput kippaan sitten kierrätykseen, kunhan paikka päättyy.
Kaappeja saisi kuitenkin siivota edelleen urakalla. Tälläaista sieltä nimittäin löytyy:
Veljeni oli ystävällisesti auttamassa tässä proggiksessa ja olikin tarpeellinen, sillä pojan kanssa olis muuten ollut tosi hankala viedä kamaa paikan päälle. Eno myös kokeili vapaaehtoisesti osaa kamoista:
Ai ihanaa, kun tulee kaappeihin tilaa. Nyt on sellainen fiilis, että vielä iso läjä pois - jatkoa ens viikolle!

I took stuff for jumble sales once again. Five Ikea bags this time. I really wish I could get rid of more stuff as well, so I guess that will be on the cards this week. I am trying a new jumble sale place (kirpparilla.fi) in Jyväskylä, with the old consept. The point is to get rid of things, not really to make money for them...

4 kommenttia:

 1. Kuinka Silinterissä menivät tuotteet kaupaksi? Meillä on nyt pöytä Kirpputorikaupassa, mutta vaikka sen sijainti on mainio, ei myynti ole ollut toivotulla tasolla. Harmittaa myös, ettei sieltä saa tuotekohtaista raporttia myynneistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 3/5 Ikea kassillista meni kaupaksi 2 viikossa. Tosin paljonko niistä jäi rahaa käteen, en vielä tiedä. Yritän muistaa käydä hakemassa tilityksen jossain välissä tällä viikolla.

   Poista
 2. Näyttää epäilyttävästi Breaking Space -mekolta!

  Tulin muuten juuri ajatelleeksi, että todennäköisesti en muista koskaan tulla tarkistamaan, oletko vastannut kommentteihini, joten jos jotain aiot sanoa, minkä toivot myös menevän perille, kannattanee toimittaa se myös muitse mediumeitse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ymmärrän. Vuodatuksessa saa email-viestin vastauksista jos haluaa. Milloinkahan bloggerkin osais tehdä niin...

   BS mekko meni kaupaksi.

   Poista

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...