torstai 6. marraskuuta 2014

Beijing Street Style


 Mitä kiinalaiset pukevat päälleen? No vastaushan on, että mitä vaan heille mieleen tupshtaa.
 Reppua kuuluu kantaa mahapuolella ja kiinalaisnainen ilman legginsejä - no sehän nyt olisi jotain aivan kamalaa... Mitä enemmän kuoseja ja erilaisia materiaaleja, sen parempi. Tekoturkis ja isot korut, joo ne on in. Samoin merkkilaukut ja niiden kopiot.
Kiinalaisten asuissa ehkä oleellisin osa on kengät. Mitä erikoisemmat, sen parempi. Ja mitä huomiotaherättävämmät, sen parempi.  Tennarimuoti jees. Ja jos voit lisätä kenkiisi joko bling blingiä tai nauloja tai mitätahansa muutakin härpäkettä niin jees, sen parempi. 
Leggarit ja Meggarit on IN. Yöpaidat on in - pue esim. töihin, jos olet tarjoilija. Logot on in. Tän alla olevan pyjaman olisimme halunneet hankkia Tinon puolisolle, mutta valitettavasti tästä ei ollut oikeaa kokoa saatavilla...
 Välillä vastaan tulee niitä, jotka selvästi ovat yrittäneet. Mutta ehkä hieman liikaakin. Mut ainakin kun täällä menee ulos, ei ole juurikaan väliä sillä, mitä päälleen on laittanut. Aina sopeutuu katukuvaan. Tai siis no sen verran kuin Lao Wai (ulkkari) ikinä voi. Mitäs sanotte -laittaisitteko näitä kokonaisuuksia päällenne?
So what do the Chinese wear? Well, whatever they feel like... More mix and match the better. Specifically wear back bags on the front side. Or why not go out in a pajama? Completely normal here. I sneaked some inspiration for Chinese style from the heart of Beijing. What do you think? Any outfits here you'd wear for the office...? Possibly my favourite is the girl wearing pink kiss printed leggins as pants. I mean this girl has some serious guts that I just don't.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...