perjantai 28. marraskuuta 2014

Until we meet again


 Ja sitten tuli aika lähteä kotiinpäin taas. Vika päivä Kiinassa takana - olipa hieno päivä. Aurinko paistoi ja muurilla oli lämmintä. Käytiin iltapäivällä shoppailemassa hutongeissa ja sen päälle illalliseksi kaikkia mun suosikkeja: kurkkuja, parsakaalia, naudalihaa kuminassa ja tietenkin gambien dou zhao, vihreitä papuja ja chiliä. Ei paljoa parempaa päivää olisi voinut olla. Iltamyöhään jo jokseenkin väsyneet matkalaiset nauttivat vikat coctailit Park Plaza Wangfujingin aulassa ja sitten ahtamaan kaikki räätälöidyt vaatteet kasseihin ja odottelemaan, että poika nukahtaisi.
Edessä on siis 30h maratonpäivä, joka kestää niin pitkään kun vaan jaksetaan olla hereillä. Jospa vain lapsi a) nukkuisi koneessa ja b) saisin itsekin vähän edes torkuttua. Yöunet ovat jälleen vähillä, koska poikanen ei suostu nukahtamaan yleensä ennen klo 02ta ja itse olen joutunut heräämään viimeistään kahdeksalta joka aamu... Eli Bei Ou, pohjoiseurooppa, täältä tullaan! Kiitokset huipulle matkaseuralle, on ollut tosi mukavaa teidän kanssanne myös Pekingiä nähdä! 
So today was our last day in China this year. We are now off to Bei Ou, North Europe, back to Finland for at least 4 days... December is looking as busy as this month, so no chances for breath taking. Last few days have been awesome in a good company - today was pretty perfect: The weather was sunny, the food at dinner was all my favourites combined and last was coctails at the bar. Nice ending to great six weeks in the country that I really call my second home for a reason. This time it's hard to go, even though I know, we will be back. Zaijien wo de pongyou!

2 kommenttia:

  1. The last sentence should be "Zaijian, wo de peng you!", which means "See you, my friends!"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks, my pinyin really sucks. I should work on it;)

      Poista

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...