Nyt kun Suomen Kesä on vihdoin saapunut Jyväskylään, on hyvä muistella hieman aurinkoisia aikoja.
Kyllähän niitä kelejä tässä riittikin alkukesästä. Anopin vierailun aikanakin aurinko porotti siniseltä taivaalta.
Harvemmin tällaisia hellekuvia näkee Jyväskylästä - olipa tänä vuonna ihan nappisuoritus olla kesä Suomessa, sanoisin.
Kokkailin englannin sukulaisille Jamie Oliverin sienirisottoa.
Se on 30 Minute Meals kirjasta. Olen tehnyt sen nyt muutaman kerran ja täytyy sanoa, että se on aivan huippu. Tuoreet yrtit on tietysti hyvä ottaa omasta yrttimaasta... Tinjami, rosmariini ja persilja.
Mitä pidempään risottoa keittelee ja lisää vettä, sitä parempaa siitä tulee.
Söimme terassilla, koska oli niin kuuma.
Ikean katos on minusta palvellut jo nyt hyvin, vaikka se onkin saanut useamman epäilyn tyylillä: Onks toi riippumatto...
Kasvissyöjälle tämä on erinomainen ruoka tosiaan.
Ikean katoksessa on vain yksi pieni ongelma...
Pikkuinen pääsi ottamaan kesän ekat ulkokylvytkin.
Ja anopilla oli sähköinen tyyli.
Puoli- ja kokoalastomia miehiä juoksenteli nurmella <3.
Jälkkäriksi melonia ja wasabigoudaa. Jos ette oo vielä kokeilleet jälkimmäistä niin suosittelen sitä lämpimästi.
Aurinko ja syöpöttely otti veronsa ja sakki sammui aika nopeasti puutarhatuoleihin. Nää päivät on kyllä kesän parhautta minusta.
Some pictures from my mother-in-law's visit still. We enjoyed a great heatwave weather in Jyväskylä and I cooked Jamie Oliver's mushroom risotto for dinner. Our guests are vegetarian, so this is an excellent choise. Our terrace is getting a lot of use. Now if we could only shake the rain and get back to days like these - the best part of summer!
Kyllähän niitä kelejä tässä riittikin alkukesästä. Anopin vierailun aikanakin aurinko porotti siniseltä taivaalta.
Harvemmin tällaisia hellekuvia näkee Jyväskylästä - olipa tänä vuonna ihan nappisuoritus olla kesä Suomessa, sanoisin.
Kokkailin englannin sukulaisille Jamie Oliverin sienirisottoa.
Se on 30 Minute Meals kirjasta. Olen tehnyt sen nyt muutaman kerran ja täytyy sanoa, että se on aivan huippu. Tuoreet yrtit on tietysti hyvä ottaa omasta yrttimaasta... Tinjami, rosmariini ja persilja.
Mitä pidempään risottoa keittelee ja lisää vettä, sitä parempaa siitä tulee.
Söimme terassilla, koska oli niin kuuma.
Ikean katos on minusta palvellut jo nyt hyvin, vaikka se onkin saanut useamman epäilyn tyylillä: Onks toi riippumatto...
Kasvissyöjälle tämä on erinomainen ruoka tosiaan.
Ikean katoksessa on vain yksi pieni ongelma...
Pikkuinen pääsi ottamaan kesän ekat ulkokylvytkin.
Ja anopilla oli sähköinen tyyli.
Puoli- ja kokoalastomia miehiä juoksenteli nurmella <3.
Jälkkäriksi melonia ja wasabigoudaa. Jos ette oo vielä kokeilleet jälkimmäistä niin suosittelen sitä lämpimästi.
Aurinko ja syöpöttely otti veronsa ja sakki sammui aika nopeasti puutarhatuoleihin. Nää päivät on kyllä kesän parhautta minusta.
Some pictures from my mother-in-law's visit still. We enjoyed a great heatwave weather in Jyväskylä and I cooked Jamie Oliver's mushroom risotto for dinner. Our guests are vegetarian, so this is an excellent choise. Our terrace is getting a lot of use. Now if we could only shake the rain and get back to days like these - the best part of summer!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti