lauantai 5. lokakuuta 2013

Kuumimmat julkkikset 2013 - Miehet

No niin tänä viikonloppuna pidän blogissa teemaviikonlopun. Molempina päivinä jutellaan samasta aihhesta. Varoitus! Luvassa hömppäpostaus, ei heikkohermoisille! Edellisen blogini aikaan, n. 4 vuotta sitten tein postauksen aiheesta 'Celebrities I'd like to bang'. Täällä periferiassa ehtii miettimään yhtä sun toista ja ajattelin nyt päivittää tämän listan vuodelle 2013, eli seuraa keskustelua aiheesta ketkä julkisuuden henkilöt ovat mielestäni kuumimpia tänä vuonna. Jotta aihetta rajoitettaisiin jollakin tasolla, päädyin valitsemaan top kympin - ei missään järjestyksessä. Jotta tämä lista saisi vähän lisää väriä, päätin, että tällä kertaa sen täytyy koostua vaan elossa olevista julkkiksista, eli potkaisin Heath Ledgerin ja Andy Whitfieldin ulos - sori, pojat!


Charlie Hunnam -
Anarkian pojissa (Sons of Anarchy) on toki paljon kuumaa lihaa skriinillä, mutta Jax kävelee kyllä yli muista. Jopa blondia tukkaa voi katsella, kun muuten on niin täydellinen. Enpä olisi Queer as Folk aikoina arvannut, mutta sittemmin tämä mies on keikkunut mun listan kärjessä jo pitkään.

Dustin Claire -
Uusi tuttavuus Spartacuksesta. Gannicus ei ikinä leikannut lettiään kuten muut ihanat tukat omanneet hahmot tässä sarjassa. No joo, lisäksi Dustin Clairen aksentti ja ääni kyseisessä sarjassa on jotain aivan käsittämättömän vetoavaa. Vaikeinta oli katsoa herran kuvia ilman Gannicus-tukkaa, jolloin yhtäkkiä taika oli kadonnut! Mikä siinä tukassa on niin hienoa, ihmettelen.
Alex O'Loughlin (with Moonight hair) -
Hawaii Five 'o'sta tuttu tall, dark and handsome oli minun silmääni vielä parempi vampyyrinä sarjassa Moonlight. Joskin kummankin sarjan oma laatu on aika heikko. Alexin takia molempia kuitenkin jaksaa katsoa.
Brad Pitt (with World war Z hair) -
Tuntuuko tämä vähän tylsältä valinnalta? No, toiset tykkää Matt Damonista (yak!), minun silmään Brad on istunut aina. Tänä vuonna hän oli kasvatellut tukan pitkäksi World War Zediin ja siispä hänelle annettiin tästä postauksesta paikka. Tylsä mikä tylsä, mut no halusin olla rehellinen, että tykkään myös mainstreamista. Myös Legends of the Fallissa hänellä oli tukkaa tarpeeksi... Onhan siinä naamassa jotain kumimaista, mut jos kelpaa Angelinalle niin kelpaa myös mulle.

Kit Harington -
Game of Thrones Jailbaitilla ei ehkä ikää ole nimeksikään, mutta lumessa kun tarpoo tukka kuurassa ja turkiksiin verhoiltuna niin ei voi mennä kovin paljoa vikaan.

Ethan Hawke (with Reality Bites hair) -
Mun Ethan Hawke obsessiosta on jo blogissa ehdittykin lukea. Mieluiten palaisin Hawken ysäritukkaan, Reality Bitesissa se oli ehkä parhaimmillaan. Nykyisin tähti on mun makuun hieman luiseva. Mut toki silmissä ja siinä, mitä suusta tulee ulos on edelleen jotain niin viehättävää, että ansaitsee paikkansa tällä listalla.

Javier Bardem -
Mitäs tästä herrasta voi sanoa, Vicky Christina Barcelona möi Bardemin mulle. Sittemmin toki hän on tehnyt parempiakin rooleja, mutta joo, aika vaikeeta päästä komeemmaks. Parta ja tukka, eihän sitä muuta ees tarvii vai?

Jake Gyllenhaal -
Niin mun kirjoissa toki on etua siitä, et jos on esittänyt homoa. Mut Jake Gyllenhaal on vaan jotain niin söpöä (ja mä en ees tykkää söpöistä), että eihän sitä voi vastustaa sitten lainkaan. Brokeback Mountain on tietysti mun suosikki hänen tuotannossaan, vaikkakin tukan voisi ottaa Prince of Perciasta.

Scott Michael Foster -
En myöskään onnistunut heittämään tätä miestä yli laidan. Call me superficial, mut Greek on vaan yks mun kaikkien aikojen isoimpia Guilty Pleasureja.

Michael Trucco -
Mä mietin jo, et tykkäänkö oikeesti Truccosta NIIN paljon, vai tykkäänkö siitä vaan, koska samaistun Starbuckiin... Mut no, sillä on sellaset silmät ja sellaiset käsivarret, että aika haipakkaa viedään. Trucco ja Alex O'Laughlin on kyllä ihan samaa kamaa, eli selkeesti jos on vaan tall dark and handsome niin sillä voi kompensoida pitkää tukkaa ja partaa...

Mitä tästä opimme, ihmisen maku ei juurikaan muutu. Ja jos laittaa pitkän tumman tukan päähän niin mun jalat saa alta alle sekunnin. Lyhyt tilasto näistä miehistä:

5 Amerikkalaista
2 Aussia
2 Englantilaista
1 Espanjalainen


Tietysti filmiteollisuuden ja teeveeteollisuuden amerikkalaispainotus näkyy tässä aika kovasti, mutta olin yllättynyt, että jopa puolet oli jotain muuta...

Keski-ikä: 36,6v
Olen myös yllättynyt, että tämä ei ollut korkeampi, mutta kaipa se on niin, että loppujen lopuksi sitä katselee suunnilleen oman ikäisiä tai hieman vanhempia miehiä, tästä voi päätellä.

So this weekend I am writing about the superficial facts of life: Who are the hottest celebrities of 2013? This first post shows my top10 of men - in no particular order. I last made this posting four years ago, about half of the list is still same. Yeah, it's all about the hair with me, as should not come as a surprise to anyone reading this blog. Tall dark and handsome surely also ranks high. To make it slightly more interesting, I also made a female list, coming out tomorrow. Whose on your top ten 2013?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...