lauantai 12. lokakuuta 2013

Off the Wall

 Totuushan on se, että lauantai-iltana kukaan ei lue blogeja. Lauantai olis ihan hyvä breikkipäivä. Mut periaatteesta mä yritän kuitenkin postata tänäänkin. Ettei jäis päivä väliin.
 Ollaan kolmatta päivää 'lomailtu' tällä Xi'anissa. Tätini on siis täällä kyläilemässä ja siispä olemme ravanneet nähtävyyksiä läpi.
 Ei sillä että hän niitä erityisesti haluaisi nähdä, vaan siksi, että minä haluan nähdä niitä ja kuvata ja ottaa asukuvia vielä kun on kesä. Oikeesti täällä on vielä reilut kolkyt astetta päivisin, joten housuja ei todellakaan pysty pitämään tai kuuma tulee.
 Tädilleni olisi kuulema piisannut se, että näkee poikaani ja pääsee Kiinaan asti. Mut kun mä oon vähän kunnianhimoisempi, niin ollaanhan me nähty kaikenlaista.
 Ja oon toteuttanut niitä unelmia, joita en oikein yksin pojan kanssa voi toteuttaa.
Tällaisia on ollut esimerkiksi pyörällä ajo Xi'anin kaupungin muurilla ja toinen haave oli pukeutua Tang keisarinnaksi... Aika rajua tai sit ei.
 Mä oon vähän sellainen, että jos saan päähäni että haluan toteuttaa jonkun haaveen niin sitten mennään läpi harmaan kiven että se toteutuu.
Loma on toistaiseksi ollut ihana. Mutta joo, kirjoitinhan mä sen abstraktin tällä viikolla, että ei menis ihan lomailuksi. Lisäksi on kiva, kun joku ottaa mustakin kuvia. Nää kuvat on nimittäin parin viikon takaa kiitos ajoituslaukaisimen ja kiinalaisten, jotka armahti mun toivotonta kuvien napsintaa...Asu sinänsä on aika peruskamaa mun tän hetken elämässä. Punaista, valkoista ja konjakin värinen laukku + kengät.


Toppi - Zara (ihan huippuhankinta, käyttäisin tätä varmaan joka päivä...)
Housut - Vila
Laukku - Pieces
Kengät - Bianco
Arskat - Muslimikortteli

Truth is that no one reads blogs on Saturday night. However, I just can't seem to take a blogging holiday. So here we go. My aunt has now been in Xi'an for three days and we've been 'on holiday'. This means only half days work for me in the morning and sightseeing in the afternoons/evenings. My Aunt was not primarily coming to see China, but to see my son - however, I am more ambitious and so we have seen quite a lot already. For me the small pleasures of these weeks are dreams that I haven't been able to complete while babysitting alone like taking a bike around the wall of Xi'an or dressing up like a Tang Empress... Unfortunately I am one of those people who when gets something into their mind, will also make it happen;)

1 kommentti:

  1. Heippa!
    Eksyinpä vahingossa blogiisi, mutta kivoja vinkkejä Xi'aniin :) asustelen tällä hetkellä Shanghaissa ja olen lähdössä viikonlopuksia Xi'aniin marraskuussa. Olisin kiitollinen jos voisit laittaa sinun mielestä top-nähtävyyksistä jotain ja vinkkejä kuinka mennä vuorille, patikointi kiinnostaa. Aika on tosi rajallinen, tehokkuus kunniaan.. spostini: marjo_seppala1@hotmail.com. Kiitos!!

    VastaaPoista

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...