sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Kuumimmat julkkikset 2013 - Naiset

Tässä tulee tämän postaussarjan kakkosvaihe. Meinasin laittaa samaan postaukseen miesten kanssa, mutta lista oli niin pitkä, että juttua riitti toisellekin päivälle. Eli väsäsin eilistä postausta vastaavan listan naisjulkkiksista. Tää oli oikeasti aika vaikea tehdä, koska no mä nyt kuitenkin olen ehkä 90-prosenttisesti hetero. Mut tottakai mullakin on joku naismaku:)***Update 2015, okei en ehkä ihan 90-prosenttisesti. More like 70. Se on tällainen:


Katee Sackhoff -
No mut tunteville tää ei oo mikään yllätysvalinta. Annan Kateelle anteeksi sen, että hän on blondi, koska asennetta löytyy siitäkin edestä. Joo, jos ei olisi näytellyt erästä tiettyä eeppistä hahmoa eräässä sydäntäni lähellä olevassa tv-sarjassa niin ei varmaan olisi jakoa tälle listalle. Mutta Starbuck tottakai ihan kärkeen.

Angelina Jolie -
Yhtä tylsä kuin Brad Pittin valinta mieslistalla? Ehkäpä. Mutta tykkään katsoa Angelinan elokuvia. Mä oon sitä paitsi jonkun asteen Tomb Raider fani. (Paljastuksia!)

Kate Winslet -
Kate Winsletistä oon tykännyt jo huomattavasti ennen Titanicia, Heavenly Creatureseissa... Ja sittemmin toki hänen uransa on ollut aika impressaava. Helppo samaistua ja todella kaunis.

Mary McCormac -
Vaikka olin tykännyt hänestä jo West Wingissä niin toki 'In Plain Sight' oli se mun juttu. Marylla on hyvät hiukset, vaikka ne onkin blondit.

Mary Luise Parker -
Jos mun pitäis body-swapata jonkun kanssa niin se olis varmaan Mary Luise Parker, oon aina ollut ihan lätkässä tähän näyttelijättäreen. Parasta antia varmaan Angels in Americassa, mutta toki Weeds ja West Wing ja about kaikki missä on ollut... Ironista, että hän on ylivoimaisesti tämän listan vanhin??? Jotkut vaan vanhenee hyvin.

Kate Mara -
Nuori, yllättävä valinta. Tykkäsin hänestä House of Cardsissa ihan hirveästi.

Katy Perry -
Tähän vaikuttaa varmaan musavideoiden asenne, ei voi muuta sanoa, kuin et jos tässä aiheessa ollaan, niin Katy Perrya ei voi pudottaa listalta. Oletteko muuten havainneet, että hänellä on näyttelijäklooni, Zooey Deschannel? Pudotin jälkimmäisen pois kun mun mielestä jos näyttää identtiseltä kaksoselta niin ehkä laitetaan vaan toinen listalle.

Anne Hathaway -
Tummat silmät, ruskea tukka. Aika iisiä. Brokeback Mountainissa on mun suosikkiesiintyminen häneltä vaikka tietysti myös Les Mississä viime vuonna hän tekee paljon rankemman roolin... Tykkään Annen ulkonäöstä ja myös lahjakkuudesta.

Olivia Munn -
Olen nähnyt hänet tasan kahdessa teeveesarjassa: Greek ja Newsroom... Molemmissa kicks arse. Lisäksi tosi kivat pisamat

Christina Hendricks -
Tätä naista ei myöskään sovi unohtaa. Mad Menin ehdottomasti haluttavin nainen. Vaikka Elisabeth Moss onkin kunnostautunut aiheessa Top of the Laken myötä.

Siinäpä se lista. Mitä tästä voidaan oppia? Hyvät hiukset täytyy olla, mielellään tummat. Sen lisäksi saisi olla myös ruskeat silmät, mut ei hätää, sillä myös siniset silmät ja blondit näköjään kelpaa, jos on asennetta. Kaikkiin valintoihin selkeästi on vaikuttanut se, millaisia rooleja/esiintymisiä ovat tehneet, eli ihan pelkällä ulkonäöllä ei päästä pitkälle. Tietysti kun näitä katsoo niin on selvää se, että paljon vaikuttaa myös millaiseen voi samaistua parhaiten. 

Pähkinänkuoressa:

9 Amerikkalaista
1 Britti

Keski-ikä: 36,5v - Tämä on sinänsä mielenkiintoista, koska olisin voinut kuvitella naisten keski-iän olevan miehiä paljonkin matalampi, ei vaan yhden kymmenyksen verran...

Jos jaksoit lukea tänne asti - millainen on sinun naismakusi?

So for the sake of equality, I decided to also do the list of hottest female celebrities. It seems to help if your name begins with 'KAT' (Freudian much...) but overall, clearly the parts these women played in tv or films have definitely affected their status on the list... Tells you that you cannot only judge the book by its cover. Of course it seems that I need to be able to think of myself as her to be attracted to her.. What a weird world, huh. Anyways, this was a fun list to make, rule of good hair also applies for girls - how about yours?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...