torstai 24. lokakuuta 2013

Tapio-projekti

Lokakuu 2012 / Lokakuu 2013 
 Ennen lähtöämme Japaniin ja Kiinaan löin vetoa työkaverini kanssa. Veto oli yksinkertainen: Kummankin tavoitteena on laihtua 6kg syntymäpäivääni eli 7.1.14. mennessä.

Mikäli jompikumpi ei laidu siihen mennessä kuutta kiloa, on hänen lahjoitettava toiselle Tapio-pullo.

Löimme keväällä vetoa euroviisujen tuloksesta ja silloin voitin vedon, saa nähdä, miten käy nyt.

Kaksi kuukautta reissussa takana. Olen luopunut 4,5kilosta. Viimevuoden lokakuussa -10kg. Puolitoista olisi siis vielä marras-joulukuulle tarkoitus lahjoittaa. Painan muuten vähemmän kuin koskaan sitten lapseni syntymän, mikä sinänsä on hyvä. Tämä on tietysti ainoastaan välitavoite, sillä oikea tavoite on normaalipaino, johon vielä Tapio-projektin jälkeekin on tarpeeksi matkaa. Mutta toisaalta ei kuitenkaan ollenkaan niin paljon matkaa kuin vielä vuosi sitten. Kyllä se elämä tästä - tammikuussa voi sitten lähteä johonkin ihan uuteen ruokavalioon. Yritän olla menettämättä lihaksia (max -0,5kg/viikko), mutta kyllähän se monesti tuntuu siltä, että paino junnaa paikallaan ja ikinä ei laidu - kaksi viikkoa samat lukemat ja sitten hupsis yhtenä aamuna onkin kiloa alempi paino. Kun katson noita kuvia niin tein tällaisen päätelmän: 10 kiloa on lähtenyt vatsasta lähinnä ja sehän on sinänsä oikein hyvä juttu. Naama taitaa näyttää ihan samalta vuodesta toiseen... Samat silmäpussit on ja pysyy!
Is there any difference? (1 year and 10 kilos ago)
Sinänsä, jos tämä veto olisi ollut paluuseemme asti, se olisi ollut helpompi. Täällä reissussa on vähemmän houkutuksia niin kuin olen moneen otteeseen kertonut. Mutta kun sitten on se joulu.

Miten selvitä kotiinpaluusta, joulusta ja uudesta vuodesta voittajana. Joulukuu näyttää tällä hetkellä myös sisältävän pelkkää reissausta. Kohteina mahdollisesti tulevat olemaan Xi'an, Peking, Jyväskylä, Pariisi, Lontoo, Colchester ja Leigh-on-Sea. Kysymys kuuluukin: Miten joulukuuhun saa tungettua liikuntaa YHTÄÄN? Arvioin, että kävelyllä ja kotijumpalla mennään. Okei, onhan siellä yksi kempoleirikin, mutta se on vaan kaksi päivää 31:stä.

Että Wish Me Luck. Tapio-projekti was our last, best hope for weight-loss: I hope it won't fail!

My colleague and I made a bet before I left to CHina. It was that both must loose 6kg before my next birthday in the beginning of January. So far so good, I have lost 4,5. However, I am worried about December: Lots of travelling - no good chances to get any excersise really and on top of that my mother-in-law's cooking! Plus all the curry! If I come out as a victor in this project, then I've truly accomplished something. Let's see...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...