perjantai 4. lokakuuta 2013

Pidempi käsipainotteinen kotireeni

 
 Tiistaina oli tarpeeks aikaa tehdä tunnin reeni, joten siihen kuului tällaista:

10min lämmittely: hölkkää, hyppyjä, lajiliikkumista

Kuuden liikkeen circuit, neljä kierrosta:
(käsipainot 10kg/käsi)

1. Askelkyykyt 10/jalka
2. Penkkipunnerus käsipainoilla (10-15 toistoa)
3. Hauiskäännöt istuen käsipainoilla (10-15 toistoa)
4. Vatsarutistukset (27 toistoa)
5. Ojentajat seisten (10-15 toistoa per käsi)
6. Yliveto (yhdellä painolla) (10-15toistoa)
Ja sit vielä boonuksena
7. Vipunostot sivulle (10 toistoa) 5kg/käsi x 3

Mietteitä: Mun kympin käsipainot ei oo tarpeeks painavat sellaisiin liikkeisiin kuin esim hauikset. Kyllähän kädet väsyy, jos tekee 15 toiston sarjan, mut olis parempi, jos olis isommat painot. (Sitä kahvakuulaa etsiessä) Ehkä seuraavaksi alan metsästää kuntoiluvälineitä. Hyviä hankintoja olisi ainakin hyppynaru ja mahdollisesti jonkin asteen Sandbag, jonka voisi täyttää riisillä niin, että voisi lisätä painoa. Eräs entinen kempolainen vinkkasi minulle Bodyrock TV:stä joskus tooosi kauan sitten. On mennyt siis näin kauan että oon ees avannut sen websivun. Valitettavasti videot ei täällä Kiinassa näy, joten siitä ei oikein oo mulle reenikaveriks. Täytyy etsiä jotain muita sivustoja, jossa liikkeet on selostettu kuvin ja tekstein. Kun välineitä on todella niukasti, täytyy käyttää kekseliäisyyttä ja tehdä liikkeitä, jotka ovat omaa painoa vastaan. Kyllä se kotijumppa sit taas siitä. Ja ainahan mulla on toi kolmentoistakilon kuula, silloin kun se suostuu heiteltäväksi.

Edit: Kävin tarkastamassa lähikaupan ja sieltä saa lisäpainoja mun käsipainoihin, yeah! Ostin yoga-maton ja hyppynarun. Tosin mieheni jo kertoi, että en sitten saa hyppiä sen kanssa sisällä. Blah.

More home excersises in China continue this week, because schools are in holidays and there is no badminton:(  My hand weights (10kg/hand) have proven out to be too light, so I'm on a quest to find more weights to my training. Still, it hurt to sit down on Wednesday, so I guess at least this one worked on my arse.
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...