tiistai 9. lokakuuta 2012

Lentoja, hotelleja, luottokortteja


No niin, 3 viikkoa ja risat lähtöön. Todolista on lyhentynyt, mutta ei loppunut. Viimeisen kuukauden aikana pitäisi vielä:


-Allekirjoittaa miehen sopimus ja hankkia www-tunnukset hänelle
-Ottaa yhteyttä paikallisiin kontakteihin
-Reenata sitä kiinaa...
-Miettiä, mitä otetaan mukaan
-Löytää viimeinkin asunto Xi'anista!
-Testat yo:n VPN 
-Valmistella asunto lähtöä varten
-Katsastaa auto
-Käydä Kajaanissa ja Italiassa
-Viihdyttää yhdet englannin vieraat
-Allekirjoittaa komennusmatkasopparit
-Käydä lääkärissä ja käyttää lapsi lääkärissä

 No joo, ollaan jo ihan tosi pitkällä. Viisumit on, lennot on. Ekan kuukauden majoitukset on. Mielenkiintoista kyllä, mua huolestuttaa vaan se, mitä tapahtuu ennen lähtöä. Itse Kiinassa oleiluun en ole pahemmin uhrannut ajatuksia. Mieheni sen sijaan on suunnitellut kaikenlaisia miniretkiä viikonlopuille yms, joten eiköhän tästä seikkailu saada aikaan. Varasin luottokorttini ihan täppiin omia ja sukulaisteni lentoja - nytpähän niitä ainakin on. Tässä vaiheessa on myös kiva huomata, että Visani vanhenee tässä kuussa eikä pankki ole suvainnut lähettää uutta... Thanks Sampo! 
 Takana on jo tämä lista:
 
-Kutsukirje (prosessissa)
-Viisumit
-Uuden passin hakeminen poliisilaitokselta
-Vakuutuksista selvää ottaminen
-Visiitti Kelaan
-Visiitti Verotoimistoon (tehty)
-Visiitti Pankkiin (tehty)
-Vakuutuksien voimassaolon selvitys
-Miehen tehtävän kuvan selvitys
-Hotellit Pekingissä ja Chengdussa
-Kiinan sisäiset lennot
-Rokotukset A:lle (Hepatiitti A+B, vesirokko) (aloitettu)
-3Dan tentti
-Asunnon ja auton vahti- ja huoltopalveluiden järjestäminen
-Postin katkaisu
Keep Calm and Carry on. Mulla on 5+3 päivää Jyväskylässä aikaa hoidella hommia. No worries, Mate!

7 kommenttia:

 1. Hui, noinko lähellä se jo onkin! Tuntuu että vasta kerroit lähtöön olevan vielä kuukausia! Tsemppiä viimesille viikoille, muistakaa vielä nauttia Suomestakin ennen lähtöä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Kyllähän tässä hommaa piisaa, mutta toisaalta matkustaminen tarkoittaa tavallaan pysähtymistä ja oman elämän uudelleen järjestelyä, joten odotan sitä innolla.

   Poista
 2. Oh nou. Kenen kanssa mä nyt menen nauramaan sen vikan Twilightin läpi? :( Ootteko pitkäksikin aikaa lähdössä? Mennyt se ohi vaikka suht aktiivisesti olen yrittänyt teidän kuulumisia täältä blogista seurailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei milloin se tulee ensi-iltaan? Kyllä nyt käy tosiaan niin, että mä en siihen pääse:( Meidän pitää vaihtaa tää sarja Hunger Gamesiin tai johonkin, missä on vielä tulevia elokuvia jäljellä... (tosin vaikeaa on säilyttää huonouden tasoa)

   Ollaan 4kk, että ei taida enää maaliskuussa pyöriä.

   Poista
  2. 16.11. näyttäis olevan ensi-ilta. Ehkä meidän pitää joskus pitää vaan leffailta ja tsekkailla se dvd:ltä tms :) Jotenkin luulen etten löydä ketään muuta joka suostuis sen mun kanssa katsomaan ja vielä ymmärtäis nauraa sen huonoudelle :D Hunger Games vois kyllä olla ihan potentiaalinen jatkaja tuolle vaikka se eka osa oli kyllä musta oikeasti jopa hyvä ettei voi siinä mielessä oikein Twilightiin verrata :)

   Poista
  3. Joo on se kamalaa, kun oikeanlaista huonoutta on niin vaikea löytää:) Joo voidaan katsella se dvd:ltä, se sopii minulle hyvin. Kieltämättä on haasteellista löytää ihmisiä, jotka osaavat arvostaa twilighttia oikealla tasolla.

   Hunger gamesissä etenkin pääosan esittäjän performanssi on niin eri planeetalta kuin twilightin, että ehkäpä siitä syntyisi sopivanlaista kontrastia:) Jos yritetään Twilight 2:n iltaa keväälle (kai se nyt tulee tarpeeks nopeesti DVD:lle...) ja sit hunger gamesiä syksylle... Tässähän on ens vuosi sitten suunniteltu:)

   Poista

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...