maanantai 8. lokakuuta 2012

Taaperouintia

Ollaan jatkettu lapsen kanssa uintia. Siirryttiin sunnuntaille, joka sinänsä oli aika heikko aika meille, koska ollaan viikonloppusin yleensä aina reissussa tai kipeenä. Maksettuani 100eur uimamaksuja ilman että oltiin kertaakaan päästy paikan päälle sain yhteyden oton Aqua Plussalta, joka ystävällisesti kertoi, ettei meidän tarvii maksaa lokakuuta, kun muuten käy niin kalliiksi. Meidän asiahan se on, mutta tässä oli kyllä esimerkki hyvästä asiakaspalvelusta. Muutenkin Aqua Plussasta on vaan hyvää sanottavaa...
 Lapsonen tykkää uinnista ihan älyttömästi. Se on sitten niin hauskaa, että hihkutaan. Sukeltaminenkin sujuu kuin konkarilta, vaikkei se olekaan nyt niin mukavaa, kun silmiin menee vettä.
 Ainoa ongelma taaperouinnissa on sen sovittaminen muutenkin hektiseen elämään. Sunnuntaiaamuna haluaisi joskus vaan maata sohvalla... Täytyy ensi keväänä katsoa, jatkammeko vaiko alammeko uida keskenämme. Tässä vaiheessa kuitenkaan sitä interaktiota lasten välillä ei ole kauheasti altaassa, joten tätä harrastusta voi aivan hyvin jatkaa aikuistenkin kanssa. Tärkeintä on, että poika on oppinut pitämään vedestä, jolloin hänelle toivottavasti tulee aikuisenakin säännöllinen liikuntamuoto tästä.
Kuvissa vieraili mummin puolikas, joka oli uittajana ihan yhtä innokas kuin muutkin vauvauinnissa käyneet isovanhemmat:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...