lauantai 6. lokakuuta 2012

Tentissä

Viikko sitten hikoilin Shorinji Kempon 3.danin tentissä. Se meni yllättävän putkeen, mutta ehkäpä siksi, että Sensei päätti armahtaa, eikä kysynyt kaikkein vaikempia tekniikoita - tai no, mikä kullekin on vaikeinta on tietysti jokaisen omassa harkinnassa. Nyt toivon, että muistaisin 2.danin tentin paremmin, joten kirjoittelin joitakin muistiinpanoja ylös... Ehkäpä näistä on apua jollekin...

Kysyttyjä hokeita:
Tenchiken 1-6
Ryoken (parimuoto)
Tenchiken 2 (parimuoto) (jossa meni pari kertaa tsukiten ykköseksi selkärangasta kun jännitti liikaa)

Kysyttyjä paritekniikoita oli ainakin:
GOHO
Tsukiten ichi
Tsukiten ni
Tsukiten san
Tai ten ichi
Tanto tsuki komi utzi otoshi
Tanto furi age geri
Uwauke zuki (omote ja ura)
Chudan gaeshi (jonka aikana pää tyhjeni täysin, mutta onneksi tenttiparini oli siinä vaiheessa skarppina - Hyvä Hämppi!)

 JUHO
Idori gyakugote
Idori gyakutenage
Morote gyakugote
Maki otoshi
Konoha okuri
Okuri gote
Okuri gote yoko tembin

Korjattavaa minulta löytyi mm:
- Uraken zuki (eri asia kuin uchi)
-  Morote gyakugotessa kyynärpään pitää olla ippon senagessa hyökätessä ylhäällä tai tätä tekniikkaa ei tule; lisäksi tekniikan pitäisi mennä putkeen, ei pysähtyä välillä (perusvirhe tällä tasolla)
- Randorissa, etenkin juho pitäisi muistaa mennä sivulle, ei ikäänkuin vaan törmäillä edes takaisin... (tämäkin oli jo edellisessä tentissä keskustelunaiheena, ilmeisesti täytyy jatkaa harjoittelua)

Kysytyt filosofia-aiheet olivat:
-Pään ja niskan kipupisteet
-Rintakehän kipupisteet
-Sen (aloite)
-Ma'ai (etäisyys ja ajoitus)

Mutta kaiken kaikkiaan mukava tentti. Fiilis oli hyvä ja Hämpin kanssa oli mukava tehdä. Proteiinit oli kunnossa, joten hyvin jaksoin koko kahden tunnin intensiivireenin, ei ollut kertaakaan sellainen fiilis, että en jaksa. Lopussa adrenaliinia oli jo liikaakin ja tuli potkittua randorissa aika monta kintekigeriä, mutta no onneksi pojilla oli suojat. Pitäisi aina pystyä reenaamaan niin kuin tällä viikolla - olisi hymyä naamalla riittämiin ja endorfiineja kotiin vietäväksikin. Mustelmia löytyy kiitettävästi ja takapuolessakin on sellainen olo, että on jotain tehnytkin. Sitten sitä taas nöyränä seuraavaa listaa läpikäymään - ehkäpä sit nelikymppisenä 4.danille?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...