sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Kiinan tuliaisetMitä niissä teidän paketeissa oikein on sisällä?  Kysyi yksi jos toinenkin blogini lukija minulta viimesen parin kuukauden ajalla. Nyt mielestämme kaikki paketit ovatkin Kiinasta saapuneet (välillä saapui 6kpl kerralla niin kuin yllä näkyy) - ajattelin tässä postauksessa pohtia asiaa, mitä me importoimme Kiinasta Jyväskylään. Marita kertoi postauksessan, että heillä ei pahemmin ole tarvetta tuoda Kiinasta ainakaan huonekaluja... Loppujen lopuksi minäkin olin yllättynyt, että kuinka paljon sekä sisustus että vaatetavaraa meillepäin lähti sieltä. Olisi varmaan tullut huonekalujakin jos vaan olisimme keksineet jonkun helpohkon lähetystavan. Ihmiset ovat erilaisia... Kurkataan meidän bokseihin siis.
 Osa bokseista oli hieman rähjääntynyt matkalla ja kaikki vaatteet haisivat petroolilta, mutta pesun jälkeen ovat selvinneet matkasta moitteetta. Laivalla ilmeisimmin ovat tulleet, sillä käytimme ns. halvempaa 'maaposti' menetelmää.

Tästä laatikosta näyttää auenneen iso kiinalaisen uuden vuoden lampunvarjostin, jota aion käyttää joulukoristeena:)
 DVDeitä bokseissa tuli kiitettävä määrä. Nyt kun päädytään joku päivä Virpin kanssa katsomaan meidän inhokkilistamme Cannesin kultaisen palmun voittajat niin meillä on ne ainakin valmiina odottamassa. Myös Buffyn ja Teho-osaston kaikki kaudet tuli hankittua. Buffyn kaikki kaudet mulla on toki osto VHSinä, mutta en ole viitsinyt niitä ostaa DVDnä loppujen lopuksi ennen tätä. Pitäis ehkä katsoa alusta jokupäivä.
 Jyväskylän Shorinji Kempon hallitukselle toin tuliaisiksi akupunktiopistekarttoja.
 
 Pojalle tuli vaatekerta jos toinenkin selvästi isompia vaatteita hankittua. Nämä annoin suoraan ystäväni pojalle käyttöön, koska hän on vuotta meidän naperoa vanhempi. Lainaus käy näinkin.
 
Mitäs sieltä vielä avautuu? Mieheni osti hirvittävän ison kokoelman eri kiinalaisten kaupunkien karttoja. Ja no tietysti kirjoja, joita yllättävimmin kerääntyi pari ikean billy hyllyllistä.
 Teettämäni kalligrafiat tulivat myös ehjänä perille. Täytyy laittaa scrolleista paremmin, kunhan ovat seinällä.
 Yksi pienehkö terrakottasotilaskin tuli importoitua. Tykkään, että terrakottasotilaat on mun puutarhatonttuja. Voisin hankkia niitä pienen kokoelman verran patiolleni vartioimaan kukkapenkkiä.
 Niin ja tietysti niitä kasseja... Tosin näistäkin meni 3/4 lahjoiksi, joten täytyy hankkia lisää syksyllä.
 Huivit on mulla kovassa käytössä. Paksummat talvihuivit ja ohuemmat pashminat. Huiveja on nyt kyllä tarpeeksi, en tarvii yhtään uutta!
Että esimerkiksi tällaista kotiutui meidän kiinapaketeissa.

We have had Christmas every week since we got back from China - 21 packages of our own sending landed back to Finland. Clothes, shoes, decorative items... Well, I guess we went a bit chopping mad. In this post we look inside some of the boxes. 

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ja tässä oli vain pieni osa kamaa. Me ollaan niitä ryönääjiä.

   Poista
 2. Terrakottasotilaspuutarhatonttu, kas siinäpä suomen kielen sana jonka voisin opettaa miehelleni... ;-) Ja aivan mainio idea, poikasi puutarhaleikit voivat niistä saada vielä ihan uudet ulottuvuudet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah,
   Mieheni on vakuuttunut ettei terrakottasotilaat kestä Suomen talvessa joten sain ostaa vain yhden. Se on kuitenkin niin kiva, että mielelläni toisin vielä pari lisää... Toivottavasti olet oikeassa puutarhaleikkien suhteen. Tällä hetkellä meillä on aika autokeskeiset leikit...

   Poista

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...