torstai 23. toukokuuta 2013

Korpilahden sataman leikkipuistoIsotätini 96 vee sijoitettiin korpilahdelle palvelutaloon, joten tänä keväänä olen vieraillut tässä Jyväskylään liittyneessä kunnassa lukuisia kertoja. Korpilahti on muuten kaunis paikka näin kesällä, suosittelen pysähtymään!
Koska minulla mukana on melkein aina pikkuinen matkalainen niin tietysti ensimmäisenä etsinnässä on aina leikkipuisto. Korpilahdelta sellainen löytyy ihan sataman kupeesta, satamakapteeni kahvilaravintolan tuntumasta. Lapsi ja eno testasivat leikkialueen.
 Tämä puisto saa minun rankingeissäni 4/5. Ihan kiva puisto - keinut löytyy, samoin hiekkaa ja kiipeilyalueita. Lisäksi on muutama kala-aiheinen ratsastusjuttu ja jopa oikein laivakin.

 Vanhempia on ajateltu ja istuskelutilaa löytyy keskeltä. Mitä minä sitten lisäisin tähän? Tällä hetkellä kaksivuotiaan äitinä arvostaisin aitausta, eli että alueelta ei pääsisi juoksemaan pakoon. Kaks vee pinkoo näissä maisemissa nimittäin veteen alta aikayksikön ja silloin ei mummot pysy perässä millään. Täytynee ottaa valjaat taas käyttöön. Kesän tultua tuntuu että vauhtia on lisännyt vähäiset vaatteet ja pienemmät kengät. Ja ehkä jopa se, että ei ole enää liukasta pihalla. Kovaa se jokatapauksessa menee ja tosiaan on oltava skarppina joka hetki.

The playground of Korpilahti harbor gets 4/5 in my ranking. Pretty various stuff in it, but I was missing a fence around the place, stopping two-year-olds from drowning into the gorgeous lake near by.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...