sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Vain kyynel tippuu

Ai että oli lopulta jännittävä ilta. Olin kuitenkin aivan varma Emmelien voitosta jo viikko ennen tapahtumaa, joten sitten sitä vaan odoteltiin pisteiden laskun päättymistä. Miksi tämä kappale voitti? Minusta se on selvää. Kyseessä on söpö, nuori laulaja. Hän on erittäin karismaattinen ja muistuttaa monella tapaa kahden vuoden takaista Saksan voittajaa sekä pehmeällä englannin ääntämyksellään että 'young and innocent' lookillaan. Kuitenkin minun ei tarvinnut nähdä Emmelietä edes youtubessa että saatoin sanoa, että tämä kappale voittaa. Yksinkertaisesti, koska se oli paras. Kappale on hyvä ja sen sanoitus on hyvä. Katsopa vaikka Norjaa - heillä oli muuten palikat kohdallaan, mutta sanoitus kertosäkeessä meni aivan penkin alle. I feed you my love ei ole se lause, jolla voitetaan. Only Teardropsissa on nokkelaa lyriikkaa, jota kuunnellessa voi jokainen miettiä omia parisuhderiitojaan ja avot ääni lähteekin Tanskalle.

Sitä täytyy sanoa, että minusta nämä olivat keskinkertaista paremmat viisut. Suomi pärjäsi todella ennalta-arvioidusti ja Team Ding Dong oli minusta mahtava show. Hyvä Suomi! (Mut joo, se joka kuvitteli että Suomi tuolla voittaa niin... öh, seuraa viisuja pidempään niin tiedät voittajan paremmin) . Itse äänestin sekä Kreikkaa että Tanskaa. Kreikan kilttipojat olivat aivan upeita myös...
Tänäkin vuonna kuuntelulistalle jää mukava määrä biisejä. Tänä vuonna ne ovat nämä kappaleet minulla:

Katin Top 10

1. Tanska tear drops
2. Unkari kedvershem
3. Azerbaidžan hold me
4. Norja I feed you my love
5. Suomi marry me
6. Saksa glorious
7. Venäjä What if
8. UK believe in me
9. Liettua something
10. Kreikka alcohol is free


Kiitos Eurooppa ja kiitos Ruotsi hienoista viisuista! Viisukatsomo tässä blogissa vaikenee nyt ja ensi viikolla taas ihan normipostauksia tavalliseen tahtiin.

Congratulations for Denmark and Emmelie, at the end of the Eurovision week, I deglared which songs shall stay in my ipod for the summer (listed above).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...