maanantai 20. toukokuuta 2013

Lisää säilytystilaa eteiseen

 Meidän huushollissa ei ole vaatehuonetta. Tämä aiheuttaa lapsiperheelle hyvin tyypillisen säilytystilaongelman. Meillä tätä on lähdetty ratkaisemaan käyttämällä portaiden alle jäävää hukkatilaa vaatehuoneena. Siellä on hyllyt ja tavaraa isoissa ikean muovipusseissa. Välillä kuitenkin tämä roinavarasto lainehtii ja on pakko pistää taas jotain pois, että pääsisi käsiksi tavaraan, joka on vielä käyttökelpoista. Edellisten asukkaiden aikaan portaiden alus oli samassa käytössä, mutta sitä ei ollut millään tavoin peitetty. Ystävättäreni ompeli meille roinavaraston eteen kuitenkin verhon Vallilan mustavalkoisesta kankaasta, jossa minusta oli jotain sellaista kalligrafiahenkeä. Vai mitä sanotte?
 Tämä verho on osoittautunut mitä parhaimmaksi osaksi alakerran aulan sisustusta. Olen siihen aivan 100% tyytyväinen, koska se sopii meidän muutenkin itämaiseen sisustukseemme ja on sitäpaitsi todella kaunis. En ole yhtään kyllästynyt kahden vuoden aikana, jes.
Alakerran aulassa kiiltelee myös kotimme ainoa Design -huonekalu, Vepsäläisen Shogun-jakkara. Ostin sen hieman tähän asuntoomme muuton jälkeen. Koska no, se oli myös mielestäni kaunis ja sisustukseemme sopiva. Tykkään siitä edelleen ihan kympillä, vaikka se eteisessä ei saakaan sen enempää käyttöä kuin toimii istuimena kenkien jalkaan laittovaiheessa ja aika ajoin myös yläkertaan menevien tavaroiden varastointipaikkana...

To solve the problem of storing stuff in a household without a clothes room, we have taken the space underneath our stairs to good use. To hide the incredible amount of junk there, my friend soved together a lovely curtain from Vallila to cover it. I am very pleased with its style, because it's kind of a calligraphylike print and goes well with my Shogun stool which I also purchased two years ago when we moved here.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...