keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Hämeenlinnan leirillä 2012

 Menneenä viikonloppuna vierailin Hämeenlinnassa Shorinji Kempo leirin merkeissä.
 Leirin teemana oli Atemin 5 osaa. Hämeenlinnalaiset olivat rakentaneet leirin ohjelman taitavasti. Itse teemaa käsiteltiin alussa ja sitä vietiin läpi koko viikonlopun ajan.
 Mustien vöiden ryhmässä etenkin 'oikea gyo jitsu' tarkoitti oikeanlaista kipua... Ohjelmassa oli paljon mielenkiintoista ja mukavaa tekemistä. Esim. heittoja ja kuristuksia.
 Illalla juostiin/käveltiin Hämeenlinnan Linnalle, jossa ohjelmassa oli hieman vapaamielisempi Branchien välinen herrasmieskisailu.
 Tarkoituksena oli varmistaa Hämeenlinnan puolustus.
 Sääkin suosi ja oppaamme oli varsin eläytynyt rooliinsa.
 Tikan heitto sujui minulta todella surkeasti, mutta onneksi Branchin dartsikuningas Teemu hetti Jyväskylän voittoon.

 Toinen tehtävä oli ns. hämätään tyhmiä...
 ...Jotka eivät osanneet lukea karttaa, eivätkä lomakkeita.
 Viimeinen tehtävä vaati puolustuksen laatimista tykein.
 Hämeenlinnan poikien malli
 Jyväskylän joukkueen loppuakohden lytistynyt esitys (meillä oli sentään valkyyrian ratsastus taustamusiikkina).
 Kisailun jälkeen otettiin lisää mielikuvituksellisia ryhmäkuvia.
 Illallinen oli katettu kellariravintola Hällään. Tässä ravintolassa on istuttu monet Hämeenlinnan kempoleirit jo kymmenen vuoden takaa. Tosin silloin sen nimi oli 'Hälläpyörä' ja muistaakseni tunnelma myös lähempänä 'räkälää'.
 Nyt Hällä on varsin tunnelmallinen ja tasokas kellari.
 Jaksettiin serkuttaren kanssa käydä 'yksillä' naapurissa vielä illallisen päätteeksi H-linnan poikien kanssa. Puheen vaihtelivat pyöräilykypärän käytöstä omakotitalon remppaukseen. Vakioaiheena keskusteltiin siitä, mikä on Branchien naiskenshitilanne. Leirillähän meitä oli kokonaiset 4kpl, mikä sinänsä oli hieman heikko esitys.
 Seuraavana aamuna jatkui nautiskelu.
Olut vaihtui siis adrenaliiniin ja endorfiiniin. Täytyy sanoa, että kyllä reenin jälkeinen päivä on aina huomattavasti parempi kuin ryyppyreissun jälkeinen - vaikka kyllä maanantaina oli taas niin takapuoli jumissa, että portaiden kiipeäminen toimistolle tuntui reisissä ja pyllyssä.
 Myös leuka on kipeänä, sillä leirillä ehdittiin tehdä tunnin verran ns. 'Ahtisaaria' eli puolustautumista erilaisiin kuristusotteisiin.
Mutta kylläpä mulle maistui tämä leiri, kun en ollut varsinaisesti 2 vuoteen päässyt leirille reenaamaan. Seuraavan kerran onkin sitten varmaan toukokuu 2013 kun näitä käsiä pääsee vääntelemään. Sitä odotellessa: Terve ja kiitokset mustelmista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...