sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Kotimaan matkailukohteena Hämeenlinna

Tässäpä kaupunki, jossa vierailen pari kertaa vuodessa. Yleensä yhden kerran Kempoleirillä ja toisen kerran työmatkalla keväällä ITK-päivillä. Joskus jopa käy niin, että nämä molemmat tapahtumat on sijoitettu Aulangolle Rantasipihotelliin, jolloin Hämeenlinnaa ei pahemmin tule katsastettua.

Niinpä olin innostunut, kun tämän syksyn Kempoleirin ohjelmassa oli juoksua/kävelyä läpi Hämeenlinnan keskustan.
Sääkin oli mitä parhain syyskeli...
Hämeenlinnassa on paljon kauniita vanhoja rakennuksia ja yksityiskohtia...
Tosin tämä ylläoleva nyt voisi olla vaikkapa Kajaanista!
Tiilitalot ja mukulakivikadut johtavat keskustan läpi... Tässä taitaa olla 'Linna katu', joka johdatti hieman hukassa olleet kenshit kohti päämäärää elikkä linnaa.
Syksy on todellakin tulossa, vaikka täällä tarkenikin vielä hillua ilman hanskoja Kempo-housuissa.

Etelän syksyssä parasta on vaahterat! Kun on kasvanut Kajaanissa niin arvostaa sitä, että kauniit viher-puna-keltaiset väripatsaat koristavat vielä aurinkoisia katuja. Syyskuusta tykkään!
Hämeenlinna on itseasiassa aika vaikuttava. En ole siellä varsinaisesti käynyt sisällä - enkä käynyt tälläkään kertaa, sillä siellä oli häät menossa. Upea juhlapaikka muuten!
Jos olisin kuvaajana Hämeenlinnassa niin täällä kyllä ottaisi nopeasti komeat potretit hyvin erityyppisillä taustoilla. Upeaa kivi- ja tiiliseinää, vehreyttä ja vanhanaikaisia pylväitä.

Täytyy tulla joskus oikein paremmalla ajalla:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...