keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Viktoorian salaisuus

 Lontoon reissun ykkösshoppailukohteeksi valikoitui tällä kertaa tämä liike... Lontoossa oli juuri avattu uusi kauppa Bond Streetille, mutta päätin kuitenkin kätevyyden nimessä käydä Stratfordin ostoskeskuksen Victoria's Secretissä, koska siellä oli kätevästi myös muut haluamani liikkeet samassa paketissa.

 Kyseessä oli myös ensimmäinen visiittini. Näyteikkuna oli kondoorimaisen komea.

 Eikä sisältökään pettänyt. Pian saavuttuani ystävällinen myyjä kysyi, josko haluaisin tulla mitattavaksi sovitushuoneeseen. Sovitushuoneet olivat lukittuja vaaleanpunaismustia kammioita, nimettyinä ilmeisesti kauppojen paikkakuntien mukaan. Kaikki ovet sai lukkoon ja shoppailuassistentti koputti oveen ennen kuin tuli sisään. Tämä on varmasti 'alaston-kammoisille' oikein mukava ominaisuus. Ajattelen kuitenkin niin, että tätä hienovaraisuutta olisin kaivannut 16-vuotiaana, en niinkään kolmekymppisenä äitinä, joka on juuri imettänyt ja siten varmasti kaikki ohikulkijatkin ovat nähneet puseroni alle...

 Jos halusin 'Amberin' (assistenttini) tulevan paikalle, painoin vain napista. Tykkäsin siitä, että asiantuntija osasi valita heti sopivimman mallin heidän valikoimastaan ja kuppikokoakin löytyi, jee:)

 Jokaisessa kopissa on myös pinkki teepaita, jota voi sovittaa:)


Koon selvittyä ei kun kuoseja valitsemaan. (Ei en ostanut leopardikuosillisia enkä polkadotseja, mutta sovittamani musta-pinkki lähti mukaan, kun oli niin söpö)

Täytyy sanoa, että olisipa alusvaatteiden osto aina näin mutkatonta ja miellyttävää - en kyllä enää osta yhtään paria prismasta! Katsoo nyt sitten miten nuo kestävät käytössä, mutta tulipahan hankittua viimeisen päälle.

 Kassalla seisoi vielä 'kartellijalkainen' pinkkilamppu. Eipä ihme, että tätä sisustusta kehutaan ja toistetaan.
 Ja ostokset tietysti söpöön kassiin. Kyllä sitä joskus saa törsätä.


5 kommenttia:

 1. Ainakin Ylöjärven Change liikkeestä saa loistavaa palvelua, mitä alusvaatteisiin tulee. Samalla kuosilla löytyy useampaa mallia niin rintaliivejä, kuin pikkuhousujakin. Suosittelen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Täytyy pitää mielessä jos joskus on ylöjärvellä. Kyllä Jyväskylässäkin on ihan asiallsia alusvaateliikkeitä, en sen vuoksi käynyt tuolla vaan lähinnä ajattelin kerrankin panostaa johonkin kivaan luksukseen. On se kuitenkin ihan eri tunnelma ostokokemuksessakin kuin useimpien suomalaisten pikkuputiikkien neuvonnassa... Tai saati prismasssa, josta olen toki äitinä joutunut myös hankkimaan alusvaatteita, kun ei muualle riittänyt aika!

   Poista
  2. Tawastinkulmalla näyttäisi olevan changen liike siellä teillä

   Poista
 2. Tiedätkö muuten mitä kokoja VS:ltä löytyy? Minäkin ostelen aina prismasta... :) hehe. Olis kiva joskus ostaa jotain muuta. Olen kuullut kaveriltani että VS:n alusvaatteet ovat todella hyvälaautisia, kuulemma kästää monia vuosia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo laatu tuntuu hyvältä ja uskon, että sulle löytyy kyllä kokoja, jos löytyi mullekin:) Onko Münsterissä liikettä, että voisit käydä kokomittauksessa syksyllä?

   Poista

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...