perjantai 28. syyskuuta 2012

Saliohjelma

Kävin sellaisella 'Personal trainerilla', joka oli ehkä 22-vee tyttö (pelottava), joka ystävällisesti kertoi mulle salikammoiselle, miten laitteita käytetään ja laati sellaisen tunnin mittaisen ohjelman oikein. Hän myös mietti, miten niitä voi tehdä hotellihuoneessa ilman laitteita, olettaen että mun reenailut Kiinassa täytyy olla sellaisia, että mä voin vahtia 1,5-vuotiasta samaan aikaan. Onneks pojan mielestä on aivan älyttömän hauskaa, kun äiti jumppaa: Se kikattaa ihan hillittömästi!Mun aloittelijan ohjelma on tällainen (vastukset on vedetty hatusta, kun ei oo aiempaa kokemusta, mut parempi aloittaa pienemmillä niin että varmasti jaksaa kuin että on ihan sippi):

Alkulämmittelyä 5-10min crosstrainerilla/juoksumatolla, PPP (pitää pystyä puhumaan)

15x Jalkaprässi / polvikyykyt (vastus 20-30kg)
15x Rintalihakset / punnerrus (vastus 10kg)
15x Alatalja selkä / selkälihasliikkeet (n. 7,5kg)

toistetaan kolme kertaa, välissä 1-2min tauko

15x Etureidet / kapea kyykky (vastus 10kg)
15x Takareidet / Tuolin päällä kulmassa pitäminen (vastus 15-20kg)
15x Ojentajat / dippi tai punnerrus kyynärpäät kyljessä. (vastus n. 10kg)

toistetaan kolme kertaa, välissä 1-2min tauko

15x Vatsarutistukset
20x Ristivatsat (kurotus pohkeeseen)
toistetaan kolme kertaa. Lopuksi hieman venyttelyä.

Ensimmäisen kerran jälkeen olo oli ihan jees - ei liian rankkaa. Ehkä lisään hieman painoja. Ylivoimaisesti vaikeinta oli tehdä ojentajat, koska mun niskat jumii ihan minuutissa. Vatsat taas oli kaikista inohttavin osuus - Muu ei ollut hankalaa...


2 kommenttia:

  1. Tsemppiä treeneihin, minäkin kävin kevään ja kesän personal trainerin "piiskattavana". Hyvää teki ja kunhan syksyn reissut on alta pois, voisi alkaa vastaavan rupeaman uudestaankin. Nämä syksyiset illat kun kutsuvat sohvalle viinilasin kanssa... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin! Noin minäkin ajattelen, että reissussa reenaaminen on hankalaa, mutta nyt ei auta itkut markkinoilla kun on edessä koko talven matkustus - reenit on löydettävä vaikka sieltä hotellista tai puistoista, koska muuten hajoaa pää.

      Poista

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...