keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Brysseli

 Tänä aamuna matka vie tähän eurooppalaiseen Euroopan pääkaupunkiin.
 Eurooppailaisissa projekteissa työskenteleminen johtaa ennemmin tai myöhemmin tänne.
 Olen tainnut käydä Brysselissä n. 3-4kertaa - nämä kuvat on vuodelta 2010, ihan mun ensimmäiseltä visiitiltä. Jos ette ole käyneet, niin toi tossa yläpuolella on siis Euroopan parlamentti ja alapuolella on kuuluisalta Grande Place aukiolta kuvattu rakennus aivan keskustasta.
 Kolme vuotta sitten siellä oli menossa hieno paraati.
 Olen aina todella tyytyväinen, kun miitinkipaikaksi valikoituu Brysseli, vaikka monen muun mielestä se on ehkä tylsä valinta. Minulla kun sattuu olemaan aivan huippuystäviä siellä... Niin kuin nämä kaksi ihanaa.
 Lisäksi Brysseliin ei tarvii matkustaa edellispäivänä vaan samana aamuna pääsee jopa J-kylästäkin lentämällä.
 Kaikin puolin huippu paikka siis. Itse kaupunki edustaa juuri sitä eurooppalaisuutta - hienoja vanhoja rakennuksia ja katedraaleja, linnoja ja mukulakivikatuja. Toisaalta vastassa on myös moderni Eurooppa toimistorakennuksineen ja kauppoineen. Brysseli ei ole suosikkikaupunkini maailmassa, mutta palaan sinne aina todella mielelläni. Lopulta kyse on ihmisistä, ei niinkään säästä tai maisemista. Tosin onhan nekin tietysti plussaa.
 Näissä maisemissa menee seuraavat kolme päivää ja sitten taas viikonlopuksi kotiin. Kyllä kelpaa mulle!
 Today I'm back in Brussels, the capital of Europe. I am very pleased about this because I have many good friends there. It's time to travel into another European project meeting. I wonder when is this going to get old for me? I can honestly say that not yet!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...