lauantai 30. maaliskuuta 2013

Perhe kanaalin toisella puolen

Saavuimme pääsiäisen viettoon Pari päivää sitten. Rakastan anoppini huushollia aivan yli kaiken, tänne palaaminen on aina kuin juhla: kaunista katsottavaa ja kuvattavaa.

Ruoka on myös kuin paremmasta ravintolasta. Eilen menussa oli stilton kasviskeitto krutongeilla ja illalliseksi kasvislasagne, salaatti ja jälkkäriksi valkosuklaaminttumusse... Jonain päivänä mun elämästä toivon että mullakkn on aikaa loihtia tällaisia aterioita. Kiinassa asumisen jälkeen tuntuu että oma kokkaustaito on tipahtanut aivan dramaattisesti. En osaa enää yhtään mitään joka kelpaisi meidän ruokapöytään ja mieheni onkin ollut kokkausvuorossaa melkein joka ilta maaliskuussa. Täytyy tsempata, koska en halua olla sellainen kokki, jolta ei onnistu mikään! Nigellan ja jamie oliverin kirjat esiin vaan.

Lapseni on aivan ekstaasissa koko ajan myös ja leikki vanhoilla-uusilla leluillaan. Fisher pricen little people on Niin In. Ja nyt on kohta nukkunut 13h putkeen rankan matkustuspäivän päätteeksi. Mä ootan että mun kamera tulisi, jotta kaikkien kuvien ei tarttis olla kännykkälaatua teille.
(Tää postaus oli kirjoitettu torstaiaamuna)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...