maanantai 18. maaliskuuta 2013

Daming Gong Furniture City

Sori, että tää tulee vasta näin myöhään tänään...

Juuri ennen lähtöämme Xi'anista, päätimme vierailla paikallisessa 'furniture cityssä'.
Tämäkin sijaitsi korttelin päässä Yang Yang Guojista, eli kotoamme.
Kyseessä oli ikeaa roimasti suurempi putiikki, jossa oli hirveä määrä erilaisia huonekaluliikkeitä saman katon alla.
Suurin osa kiinalaisten sisustusmuodista on sellaista, että se ei minua kiinnosta.
Varsinkin, kun he mielellään haluaisivat, että kopioidaan länsimaista.

Mutta onneksi joukossa oli myös kiinalaista sisustusta... Joka sai taas konttiaikeeni heräämään...Meitä kiinnostaa nimenomaan kiinalainen tyyli - se tainee olla tullut lukijoillekin selväksi.
Itse Daming gong furniture cityssa on viisi kerrosta ja jokainen on ainakin kilsan kokoinen.
Käveltävää siis riitti ja tämä kelpasi päivän urheiluksi hyvin.
Me olimme itseasiassa etsimässä tapettia. Mitäs tykkäisitte tästä:
Bambuaiheinenkin oli kohokuvioinen ja karhea... Ihan kiva, jos tykkäis viherkeltaisesta.
Meidän tyyliin oli kuitenkin lähempänä tämä lohikäärmetapetti:
Tai tämä kanjitapetti:
Valitettavasti niitä ei saanut suoraan mukaan - olisi pitänyt odottaa 5 päivää. Hinta oli jotain 40-80eur/meidän makkarin seinän koko (5m x 2,4m), eli ei nyt hirveän halpaa, mutta ei kallistakaan. Ei hajuakaan mitä tapetit maksaa Suomessa. Mut joo, jos toivottavasti palataan Kiinaan myöhemmin tänä vuonna, tapetit on ehdottomasti hankintalistalla.

Sen sijaan tästä lampusta en päässyt ohi... se lähti mukaan. Näytti muuten pienemmältä tässä kuin mikä loppujen lopuksi oli. Nyt se on jossain siperiassa maapostissa menossa... Tai no, laivallahan ne maapostit kai menee... Me saadaan tällä hetkellä vähintään kerran viikossa yks paketti Kiinasta. On aivan ihana joulu koko ajan ja parempikin kuin joulu, kun on itse saanut valita kaikki tavarat!
On our last days in Xi'an, we visited the bigger than IKEA, Daming Gong furniture city, a block away from our flat on Yanta xi lu. Amazing furniture, which I unfortunately could not buy because they were either only on offer or so big that I could not send them home. Tips on how to send furniture from China to Finland will be taken in with much pleasure if someone knows how... 

2 kommenttia:

  1. You can send furniture internationally, of course, just as if you were moving to another country, but it is very expensive. Just look up 'international furniture removals' or something like that on Google and you'll find what you're looking for.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yeah sure. As soon as I find a solution that is not too expensive, this is what I shall do. So many things to bring - we really need a terrakotta soldier on the back yard.

      Poista

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...