sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Iphone viisi minkä teit

Olipa kello sitten 23 ennen brysseliin lähtöäni tiistai-iltana. Upouusi iphone alkoi vilkuttaa logoaan. Tämä oli hälyttävää, mutta enpä arvannut että applen tuote kuolisi kahden viikon käytön jälkeen, vieläpä sellaisesssa saumassa jossa sen "huoltoon" saaminen kestää lähemmäs viikon ja mikromikälie sim-kortilla ei pääsekään sitten vanhoihin puhelimiin. Ai kun kiva. Tarkoittaa siis että oon viikon ilman normipuhelintani. No joo, johan tässä olin sitä 2 viikkoo ehtinyt käyttääkin... Eli paluu naftaliiniin, kuka tarvii kännykkää right ?

Vaikeampaa oli luopua 3Geestä, mut tabletti auttoi siinäkin. Suoraan sanottuna kun on ollut 4kk enemmän tai vähemmän nettihelvetissä niin ei kaipaa uusia ongelmia. Ehkä tää kuitenkin kertoo et suomessa on samanlaisia haasteita... Kuitenkin koska ollaan suomessa, huomaan kestäväni vastoinkäymisiä huomattavasti vähemmän.

My new iphone broke just before leaving for brussels for no apparent reason. I had used it for two weeks and now im phoneless for whatever weeks it will take to get a new one. Nice!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...