lauantai 7. syyskuuta 2013

Awazan puisto

Vaikka ollaankin jo Kiinassa niin Japanin juttuja on vielä paljon julkaisematta. Niinpä niitä tässä tulee.
Ihan ekana Japanipäivänä oli aivan tuskaisen kuuma, 38C tai jotain vastaavaa. Lisäksi oltiin jetlagin jälkeen ihan tappoväsyneitä ja tietysti hieman peloissamme, että miten kaksivuotias selviää kuumuudessa. No totta puhuen: Paljon paremmin kuin odotin! Mitään nestehukkaa ei syntynyt, koska poika veteli Pocari sweatiä kuin maitoa konsanaan (mummot on siellä kotiruudun takana ihan kauhuissaan, että annoitte lapselle jotain urheilujuomaa... mut oikeesti - tärkeintä lienee, että lapsi pysyy nesteytettynä, vai?)
Mentiin Osakassa läheiseen puistoon oottelemaan et saataisiin huone hotellista. Sielläpä oli kuin olikin leikkipaikka:) Pari kiikkua, mut ei vauvakiikkuja, joten ei kiikuttu.
Pieni väsypoika jaksoi kuitenkin puolen tunnin verran juoksennella ja kaivella hiekkalaatikossa.
Eiks mun pitäs olla nukkumassa? Onko nyt mukamas päivä?
Osakan Awaza-metroaseman lähellä oleva puisto oli ihan ookoo - tosin ei aidattu (paitsi hiekkalaatikkoalue). Siellä oli paljon puita varjostamassa. Pienelle, joka oli istunut 10h lentokoneessa tämä oli kuitenkin liian houkutteleva alue - juoksentelua olisi riittänyt autotielle asti, joten ei ihan hirveitä pointseja saanut minulta. Kaksi ja puoli kautta viisi varmaan olisi sopiva arvosana. Mutta paremman puutteessa kelpasi siihen, että lapsi sai purkaa energiaansa. Välineet oli kohtuu turvallisia mut aika vanhoja jo.
Back in time to some Japan related stories still. On our first day in Osaka, we first navigated into a park. After 10h of sitting in a plane, a two-year-old is completely full of energy, so we tried to get some of that sorted. However, it was reaaally hot, so we couldn't really stay for more than half an hour. Also the park was next to some roads, so it was pretty dangerous to allow Tops to run around. Can you spot the confusion on his face - Am I supposed to be asleep!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...