torstai 26. syyskuuta 2013

Instagram Travel Thursday: My Japan

Nyt kun kerrankin muistan tehdä tän Instagram Travel Thursday postauksen niin muutamia instagrammailuja Japanista elo-syyskuun vaihteesta. / For once I will remember it's going to be Thursday - time for Instagram Travel Thursday posting!
 Tässäpä siis vielä muutamia instamatkailuhetkiä Japanista. / I am very fond of the ease of picture posting with Instagram, so here are some memories from my trip to Japan in August-September.
 Shikokun teillä.../On the Roads of Shikoku.

Kinkakuji-temppelillä.../By the Kinkakuji temple
Inari-pyhäkössä.../In Fushimi Inari Shrine
Instagrammissahan näkyy tietysti huomattavasti ajantasaisempia aiheita kuin täällä blogissa, eli jos haluaa tutkia tuoreita kuvia niin niitä voi katsella tuosta sivupalkista tai sitten ihan suoraan instagrammisovelluksella: @Finn_world.  /You can follow pictures that are much more up to date in Instagram (rather than in the blog, which is always a couple of weeks delayed, even more so with shit-internet of China...) or you can follow me directly in your smartphone with the Instagram tag of @Finn_world!

What is this posting about? Look here.


6 kommenttia:

 1. Mahtavia nämä Japani-kuvat, me täällä parhaillaan selvitellään tuleeko helmi-maaliskuun Japanin reissusta mitään, vai odotellaanko kiltistä jotain toista kertaa. Näitä kuvia katsellessa iskee kyllä armoton matkakuume!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks. Japani on lasten kanssa kyllä helppo, koska voi lähettää matkatavarat omalla kyydillään ja sitten vaan painella rattaiden kanssa perässä. Leikkipaikkoja ja lapsenhoitohuoneita löytyy... Vaippaa voi vaihtaa myös miesten puolella! Toivottavasti saatte reissukuviot järjestymään parhain päin! Jos ei ens vuonna niin sit joskus toiste. Nostan hattua että kahden kanssa jaksat!

   Poista
 2. Mielenkiintoisia kuvia Japanista, toivottavasti pääsen itse tuohon suuntaan ensi keväänä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - Japani on aina hyvä idea:)

   Poista
 3. Voi että nuo temppelikuvat, aivan mielettömän hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäis varmaan tehdä joku sellainen eriväriset temppelit-postaus... Siinäpä ideaa...

   Poista

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...