maanantai 2. syyskuuta 2013

Taikai Evening Gala 2013

Ja sitten takaisin Taikaille. Tämän taikain iltajuhla oli sijoitettu lauantai-illalle, New Otani hotelliin, Osakan linnan kupeeseen.
Nämä kemut alkoivat siinä seiskan maissa. Sisään tullessa oli kolme vaihtoehtoa: Tee, Appelsiini mehu ja Viskivesi. Että siitä valitset sitten.
Populaatiota oli näillä kokkareilla ihan kiitettävästi ja pukukoodikin oli hallussa.
Kaiken kaikkiaan hyvä paikka tavata vanhoja tuttuja. Serkkuni vietti myös pyöreitä syntymäpäiviään sopivasti - sanoisin että huonomminkin voi päiväänsä viettää kuin tässä seurassa.
Tilaisuudessa pääsi poseeraamaan Geishan seurassa. Eihän japanilaisnaiset oo yhtään pieniä?
Iltajuhlan entertainment koostui Geishatansseista, rumpuseremonioista ja puheista. Sekä tietysti syömisestä, juomisesta ja sosialisoinnista.
Sosai piti pienen puheen.
Päästiin poseeraamaan tutussa seurassa.
Aosaka Senseillä piisasi huumoria.
Vanhojen ystävien kohtaaminen oli ehdottomasti yksi taikai-illan kohokohdista. Tässä Melbournen Branch Master Rob Gassin, jonka tapasin neljä vuotta sitten kun kävin reenaamassa hänen Branchissaan maailmanympärysmatkallamme. World Taikain parhaita puolia: Tapaa reenaajia Euroopan ulkopuolelta.
Sitten on myös vanhoja tuttuja rapakon lähemmältä puolelta:
Kuten nämä herrat. Siis periaatteessa veljekset... Pahoittelen kuvien laatua / Sorry for the shaken picture!
Huoneen toisesta päästä löytyivät Morikawan veljekset.
Sekä Italian Antonio.
Ja saksan ihastuttava Maria, joka tällä kertaa ei ollut Bavarian kansallispuvussa, mutta sai silti kyllä varmasti asullaan tarpeeksi huomiota:)
Taikain sosialisointikierroksen italialaishaavissa.
Jörg sensei oli jättänyt Sonjan hotelliin - mikä harmi!
Kirsi löysi lisää mukavia, saksalaisia Branch mastereita...
...Kunnes esiliina saapui paikalle ja pääsi kokeilemaan kipupisteitä.
Ahvenanmaan suomalaiset, minä ja Kawashima sensei. Kuvan ottanut ei selkeästi osannut mahduttaa Annikaa siihen...
Kaaaaammmpppai!
Ilta jatkui Skybarissa, josta oli huikeat näkymät Osakan linnalle. Siis coctail-tilaisuus päättyi 21:15, niin kuin japanilaisbileet tuppaavat päättymään, mutta onneksi suomi-ruotsi-saksalaiset ymmärtävät ettei illan nyt ihan ysiltä tarvii loppua.
Kuva ei tee oikeutta näkymälle.
Niin kuin ei tämäkään.
Saati sitten tämä. Have some more over expensive beer, boys!
 Kaiken kaikkiaan huippuilta - toki joku voisi sanoa, että hinnaltaan aika kalliin puoleinen, mutta noh - kerrankos sitä Taikailla. Tällaisia iltoja pitää ajatella niin, että ne ovat sijoitus a) muistoihin ja b) menneiden ja tulevien ystävyyssuhteiden hoitoon...

Here you can see some pictures from the Taikai evening gala - It was great to see all the old friends from around the world and to make some new ones. My pictures were pretty much directed towards what I enjoyed of this night: Socializing. Yes there was food (Okonomiyaki and Tacoyaki, plus some spaghetti meatballs... And all else that you can think of) and some entertainment (dancing Geishas and drums and speeches), but I was mainly busy trying to see if I've talked with everyone that I needed to talk with... The evening ended in Finnish-Swedish-German company in the skybar of the New Otani hotel - amazing view over the Osaka castle. Thanks for a great night, friends!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...