torstai 5. syyskuuta 2013

Just for KIX

 No niin, meidän lähtö Japanista ei sitten mennyt aivan putkeen. Juuri kun olin ajatellut, että tuntuu hankalalta jättää Japani taa ja painella Kiinaan... No, niinpä iski trooppinen myrsky ja tätä kirjoitan eilen klo 16 Kansain kentällä edelleen... Kansai(KIX)-Shanghai(PVG) koneemme kännytettiin Fukuokaan ja koneita on lähtenyt ehkä yksi puoleen tuntiin täältä... Niinpä jännitämme nyt, että tulemmeko viettämään yön Japanissa vai Shanghaissa. Xi'aniin pääsy tältä päivältä lienee jo mennyt ohi.
 Mutta: Life could be worse! Ensinnäkin, kuten aviomieheni huomautti - Pakollinen jumiutuminen Japaniin on kuin joutuisi pakolla viettämään vielä yhden päivän sängyssä Nicole Kidmanin kanssa. Kaikki on puhdasta, ruoka on erinomaista ja meidän ei tarvitse kuskata matkatavaroita, kun ne on jo tsekattu läpi. Shoppailu toki on hieman rajoittunutta ja WLAN on hidas, mutta se on vaan pehmeä lasku Kiinan internettiin... Saas nähdä, miten hyvin VPN alkaa taas pelittää, kun täältä vihdoin päästään omaan aavikkokaupunkiimme joskus. Saatiin lounaskupongit (a 10eur), joten taidetaan tästä lähteä syömään odotellessamme. Mun sukulaisetkin saapuu parin tunnin päästä tänne odottelemaan Istanbulin lentoaan, joten rattoisa ilta luvassa. Joko saa avata Sake-pullon? Viimeksi kun olin jumissa jossain oli 2010 Kevät ja tuhkapilvi - Kempoleiri oli vasta tuloillaan ja olin menossa Lissabonista Roomaan tietämättä, pääsenkö ikinä perille... Siihen verrattuna tää on aika iisiä. Lapsi nukkuu rattaissa ja välillä leikkii kentän leikkipaikassa. Missäköhän vaiheessa saa luvan ostaa vaatteita, kun mulla on vaan tää yks mekko päällä...? Japanin sääpä hyvinkin! Yritän palailla perjantaina Kiinasta kertomaan miten kävi. Kuinka kauan yks myrsky voi kestää?
So our departure from Japan did not quite go according to plan. A tropical storm hit Japan and our Kansai (KIX) to SHanghai (PVG) flight was directed to Fukuoka. I'm writing this at 4pm on Wednesday from Kansai airport, we have no idea if we are sleeping in Japan or Shanghai tonight, but it's clear we won't make it to Xi'an. Life could be worse though: There is a playground and slow WLAN, plenty of sushi/ramen and soon my family is going to show up for their flight to Istanbul. So I guess we'll have dinner together afterall... Yeah, it's a bit of a 'Mr. Cock-up moment', but still - we have no hurry. We'll get to China some time...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...