tiistai 10. syyskuuta 2013

Namba at Night


Käytiin yhtenä iltana Osakassa Nambassa ravintolareissulla. Asuttiin siis lähellä Awazan asemaa, joten siitä oli vaan pari pysäkkiä Nambaan, jossa no, elämä oli ehkä vähän eksoottisempaa kuin Awazassa, jossa ei puistoa lukuunottamatta ollut kovin jännittävää.
Namban metroaseman alla on iso kasa erilaisia tunneleita, niin kuin nyt missä tahansa muuallakin Osakan keskustassa.
Maan päällä taas on ostosarkadeja ja ravintolakujia. Tätä voisi löyhästi verrata Teramatchiin Kiotossa, paitsi että Teramatchi on ehkä noin 100 kertaa kivempi paikka... Mun mielestä.
Mut mä tykkäänkin vanhanajan pääkaupungeista, niin kuin Kiotosta, Xi'anista ja Turusta - kaikki on joskus olleet pääkaupunkeja ja niissä on vanhanajan tunnelma ja fiilis, mut ei nykyisen pääkaupungin ongelmia ja tungosta.
Namban valoissa oli mukava etsiskellä ruokapaikkaa... Mut koska Kiinan internetjumala on sen verran armoton, joudutte oottamaan ruokakuvia toiseen päivään. Pakko postata ees tää juttu, kun VPN toimii ekaa kertaa kahteen päivään minuutin verran...
One night in Osaka we went for a dinner in Namba, a shopping arcade area, about three stops on the tube from Awaza, where our hotel was located. This place reminds me of Teramatchi in Kioto a little bit, but to be fair, Teramatchi is so much more athmospheric and cosy. I love old capitals like Kioto, Xi'an and Turku. They don't have the big city feeling of Tokyo, Beijing and Helsinki - which makes them so charming... We ended up having Okonomiyaki for dinner, but I will need to put that to another post, because Chinese internet god is being a complete bit*h to me at the moment and I want at least something to come out tonight... If I for some reason don't post one day, it's not me - it's Big Brother!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...