sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Pikaterveiset Inarista!

Nyt alkaa olla se vaihe lomaa, jossa univelat ovat niin suuria, että on pakko välillä pitää välipäiviä bloggauksesta ja myös kirjoitella lyhyempiä tekstejä. Taikain kuvia on vielä about kymmeneen postaukseen, mutta vaikka minä olenkin elänyt pelkkää Shorinji Kempo elämää viimeisen kymmenen päivää, niin ymmärrän, ettei koko (saati suurin osa) blogin lukijakunnasta ole siitä kovin kiinnostunut. Joten tänään pari kuvaa tuoreeltaan eiliseltä ja vähän kuulumisia.
 Ollaan nyt jo siis matkattu Osakasta Shikokun kautta takaisin Kiotoon ja tänään oltiin Narassa ja Inarissa, josta nämä kuvat on otettu.
 Inari oli niin huikea pyhättö, etten ymmärrä, miten tämä oli ehkä mun 4. kerta Kiotossa, enkä ole aiemmin käynyt siellä... Noh, joskus jotain jää väliin.
 Japanin reissu on ollut huikea, niin kuin se tuppaa olemaan... Aikaa vaan on liian vähän kaikkeen - nähtävyyksiin, sosialisointiin ja nukkumiseen. 10 päivän aikana olen skipannut kokonaan kahdet yöunet, suurin osa öistä on mennyt 5,5tuntisilla ja yhtenä yönä nukuin 11h... Täytyy sanoa, että jollain tasolla kaipaan kotiin Xi'aniin, johon matkaamme ensi viikolla. Pää on täällä välillä niin pyörällä, että rauhoittuminen tosiaan tekisi terää. On kuitenkin ollut mahtava reissu, you can sleep when you are dead, right?
While I'd like to continue my posts on the Taikai (there is enough pictures for about 10 more posts), I recognise that many of my readers are not kenshis, so today something different: We went to Inari yesterday, an exceptional shrine with many many Toris (the red gates). Somehow on my previous times in Kyoto, I've missed them. Ten+ days in Japan have been truly wonderful, however, there is a sewear lack of sleep thanks to everything being so exciting. I guess I'll sleep next week back home in Xi'an.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...