keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Kesäkoulussa

Tällä viikolla olen siis Kreetalla Open Discovery Space -projektin kesäkoulussa. Siinä on kyse tutkivasta oppimisesta/opettamisesta, digitaalisin oppimateriaalein. n. 60 opettajaa ympäri Eurooppaa on kokoontunut tänne viikoksi ihmettelemään, miten voisivat tukea opetustaan ICT/Tutkivan oppimisen metodein.



Mitä minä täällä teen? Tällainen opettajien kirjo tuo samaan paikkaan myös useita kymmeniä digitaalisten materiaalien oppipankkien kehittelijöitä ja minun työni tällä kertaa on haastatella heitä. Kerään siis aineistoa syksyn papereihin ja omaan tutkimukseeni. Tämä on projektivuoteni huipentuma ja täällä ovat kaikki, joten verkostoitumismahdollisuudet ovat suuret. Konkreettisina lukuina haluaisin saada n. 10-15h haastatteluja nauhalle, n. 60 vastausta kyselylomakkeeseeni ja sitten viikon lopussa käytän yhden yön 'pikanalyysiin', jonka taon päähän seuraavan oppimateriaalisoftan kehittelijöille kaksipäiväisessä 'working meetingissä'. Eli 7 päivää 100% työtä ja muutama pulahdus mereen (toivottavasti). 



Jos muuten joku opettaja lukee tämän ja miettii, että 'Miksei minun oppilaitokseni lähetä minua viikoksi Kreetalle uima-altaan reunalle keskustelemaan opetuksesta ja oppimisesta', niin laita minulle viestiä, koska tämä kesäkoulu toistuu joka heinäkuu - jos sinä haluat olla mukana ensi vuonna niin se on hyvinkin mahdollista. Jätä viesti kommenttiboksiin, että saattaisit olla kiinnostunut jonkun muun maksamasta lomasta, niin katsotaan yhdessä miten saisimme sinutkin mukaan ensi vuonna.  


2 kommenttia:

  1. Oi sentään. Kyllähän sitä opokin Kreetasta tykkäisi... :D Ja mielellään jatkokouluttaisi kollegoja kotimaassa sitten. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos oikeasti haluat lähteä ensi kesänä niin hakea pitää rahoitusta tammikuussa - mut niin vähän hakee, että epäilen, että saat helpolla rahoituksen. Jutellaan tässä myöhemmin, että miten voitaisiin tehdä yhteistyötä koulusi kanssa ja siten saada sinut sopivalle lomalle;)

      Poista

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...