sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Lyhtyjä terassille


Olette aivan varmasti saaneet jo tarpeeksenne Kreikasta, eikö niin? Noh, vaihteeksi jotain muuta. Meillä on mukava terassi, jonne haluaisin hirveästi ostaa miljoona lyhtyä. Olen lyhtyfriikki! Yksi parhaista sisustusostoksistani on ollut kodin ykkösestä hankkimani hieman intialaistyyppiset lyhdyt, jotka serkuttareni bongasi sieltä. Sen jälkeen muiden pitäisikin sopia niihin. 

  Terassin teema on siis Indian-Far East. Ostin tässä kesällä sinne myös tämän ihanan lyhdyn viherlandiasta.


Lyhtyjen ongelma on se, että ne on kiinnitettävä johonkin kattoon tai ainakin korkealle, jos talossa on pieni tuholainen, joka tykkää sisustaa omalla tyylillään. 


Siispä jokaisen lyhdyn hankinta tarkoittaa myös koukkujen hankintaa ja kiinnittämistä...


 Tämäkin lyhty löytyi viherlandiasta. Terassiprojekti on pitkällinen hanke, eikä tule valmistumaan tänä kesänä. Hankintalistalla on itämainen aurinkovarjo/peitto, pöytä ja tuolit (joista en ole vieläkään päättänyt, millaiset haluaisin - toisaalta olisi mukava olla pinottavat, toisaalta puiset valkoiset merelliset, toisaalta metalliset, toisaalta mukavat rottinkiset... Vaikeita valintoja) - tällä hetkellä käytössä on setäni muovituolit, jotka kyllä ajavat asiansa siihen asti, kun teen päätöksen. Lisäksi olisi hyvä olla säilytystilaa/sivupöytää... Ja tietysti se terrakottasotilas life-size;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...