sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Aurinkoon

Vaikka olenkin enemmän lumi kuin aurinko-tyyppiä, olen tänään matkalla Kreetalle. Arvatenkin työmatkalle. Edellisellä kerralla olin siellä 2009, juuri ennen maailmanympärysmatkaamme ja kirjoittelin matkastani englanninkieliseen blogiini.



Tuo viikko taannoin oli yksi parhaista työmatkoista ja on paininut mieleen, sillä vietimme mukavaa lomaelämää kahden ystäväni kanssa legendaarisin seuraamuksin - tuosta viikosta löytyy myös syy sille, miksi passini on kurttuinen, se näet kastui aika perusteellisesti.



Tällä kertaakin mukaan on lähdössä paljon mukavia työkavereita, joten eiköhän sitä ainakin muutamana yönä tule istuttua auringon laskussa/nousussa meren äärellä. Töitäkin on tehtävä aika rankalla kädellä, eli tarkoituksena on kerätä iso osa aineistosta väitökseeni haastattelemalla kesäloulun opettajia ja oppimateriaalipankkien kehittelijöitä.







Lentoni on kökkö lomalento chaniaan ja sieltä köröttelen sitten kohti rethymemnonia taksilla muutaman kollegan kanssa.






Pikkumatkalainen jäi eilen kotiin, ikävä on, mutta eiköhän hänellä ole ihan hauskaa, kun yksi isovanhempien retkikunta englannista saapuu sinne viihdyttämään huomenna.

Kalimera!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...