keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Seksiä rannalla


Kreetan reissuun kuuluu, että tämä klassikkodrinkki on juotava - tällä kertaa meni jopa viimeiseen iltaan asti... En ole mikään coctail-tyyppi, vaan tykkään juoda olutta äijien kanssa terassilla, mutta jossain vaiheessa viikkoa Mythoksetkin alkavat tökkimään. Silloin on aika tilata 'girly drink' vaikka ihan vaan, että pääsee sanomaan taikasanat tarjoilija-adonikselle: 'I want Sex on the Beach, please":)


Tästä päästiin hyvää keskusteluun ystäväni kanssa siitä, miten ahdistelevat asiakkaat voivat pilata asiakaspalveluammattilaisen illan. Hän kertoi kokemuksistaan erään suomalaisen supermarketin kassalla, jossa mummoja riitti ehdottelemaan tuhmuuksia. Täytynee olla tyytyväinen, että omassa ammatissa seksuaalista häirintää ja ahdistelua ei kyllä ilmene juuri lainkaan. Toista se lienee kaupan kassalla tai baarin tiskillä. Jätin siis kreikkalaisen tarjoilijamme suosiolla rauhaan. Toisaalta olen sitä mieltä, että miehiä/naisia saa esineellistää, kunhan se pysyy hyvän maun rajoissa. Täytyy osata käyttäytyä hyvin, vaikka olisi useampikin Sex on the Beach tullut illan aikana nautittua.

 
Niinpä tämä hyvin muodostunut kreikkalainen ei päätynyt suomalaisblogiin esittelemään hyviä hiuksiaan ja erinomaista takapuoltaan. Toimitus pahoittelee moraalista kannanottoa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...