torstai 8. marraskuuta 2012

12.Kerroksen väkeä

Tältä näyttää meidän majapaikka parin viikon ajan. Oleilemme Radisson ketjun halpamallissa eli Park Plaza Science Parkissa Pekingissä.
Aulassa on mahtipontiseen tapaan kolmen kerroksen kokoisia palmuja ja iso valaistu suihkulähde. Suihkulähde on ovelasti suunniteltu niin, ettei 1,5-vuotias pääse sinne kiipeämään kaltevan kulman ansiosta! Aulabaarissa on paljon ihania pehmeitä sohvia ja nojatuoleja.
Kakkoskerroksessa on kaksi ravintolaa: kiinalainen ja japanilainen. Shorinji Kempo-lukijoille: Huomaa manjit ovissa... Myös joitakin kauppoja löytyy (joista ei tietenkään pidä ostaa mitään, koska ovat hirmuhinnoissa).
Kolmoskerroksesta löytyy kuntosali ja 'sauna', joka on kylläkin suihku- ja pukuhuonetila. Kuntosalireissusta toinen juttu tulossa piakkoin.
Muutamana aamuna olemme syöneet luksusaamupalaa kahvilassa. Filteröity (=siedettävä kahvi) kahvi tulee pienellä tarjottimella jossa on yleensä myös suklaakakku (lapsi vetelee sen alta aika yksikön suukkuunsa), sitruunalla maustettu vesi ja tietysti myös maito. Mieheni on syönyt aamiaiseksi vielä kroissanttia, joka on muunneltu hot dogiksi... (Kiinalaiset ovat outoja) Minä taas olen tyytynyt kinkku (tosi paljon kinkkua) voileipiin. Paahtopaistifoccaciaakin saa, mutta se ei ole ihan yhtä hyvä leivältään, kuin miltä kuulostaa.
Kaiken kaikkiaan mukava hotelli. Meidän huone on 12. kerroksessa ja siinä on yksi huone+kylppäri, joilla pärjäillään. Nyrkkipyykkiä on pesty (mies, sen jälkeen kun menetti hermonsa kiskurihintaiseen pesulaan nurkan takana), astioita on keitetty (maitopulloja), pikanuudeleita on syöty (miesväki) ja niin edelleen. Elämä alkaa täällä siis asettua. Aion jopa lähteä itsekseni lapsen kanssa huomenna eläintarhaan, että mies saa tehdä töitä. Hieno päivä luvassa siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...