lauantai 19. tammikuuta 2013

2012 alkupuolen fiiliksiä

Monessa blogissa on fiilistelty viime vuotta kuvien kanssa ja täytyy sanoa, että minä en malttanut olla tekemättä samaa. Koti-ikävän pilkistellessä ei pitäisi kaivaa näitä kuvavarastoja, mutta täytyy sanoa, että olen kuitenkin tyytyväinen, että nämä muistot ovat olemassa ja kuvissa voin palata kaikkiin onnen hetkiin monelta vuodelta, muun muassa viime vuodelta. Muistelen nyt parissa postauksessa siis että mitä viime vuonna oikein tuli tehtyä. Osaa kuvista ei ole blogissa aiemmin nähty, koska aloitin tämän 'uuden' blogini vasta maaliskuussa (vai oliko se huhtikuussa!??) viime vuonna. 

I did some collages about last year, this is the first half.
Tammikuussa juhlittiin uutta vuotta sukulaisten kanssa ja lunta oli riittämiin. Lisäksi kävin poikani ja tätini kanssa Kajaanissa katsastamassa äitiäni. Kempossa pidettiin aloitusreeneinä vähän hassutteluakin ja kivaa oli.

In January we celebrated new year with friends and family.
 Helmikuussa oli vieraanamme englannin mummi ja pappa. Hepäs eivät usein pääsekään nauttimaan lumesta (viimeksi 20 vuotta sitten!), joten murtsikkahiihto jäällä oli kova juttu. Kävin myös ystäväni M:n ja poikansa kanssa ladunmajalla lumikenkäilemässä ja laskemassa pulkalla. M:n poika on tasan vuoden omaani vanhempi, joten hänen juttujensa seurailu on tosi mielenkiintoista. Helmikuussa sain kutsuttua myös sukulaiset synttärikakulle. Mökiltä piti myös käydä pudottamassa lumet katoilta. Olin vielä äitiyslomalla, joten arki oli lähinnä lapsen juttuja kuten vauvauintia ja hyppykiikuttelua.

In February was my last month on maternity leave and we got visitors from England who we skied with. I also went for a snow show walk with my friend and my aunt invited us for nice lunch:)
 Maaliskuussa meillä vieraili englannin ukki ja mummi2 ja palasin takaisin töihin vihdoin. Eka työreissu oli Case Study workshoppi Helsingissä. Kempon kanssa käytiin pulkkamäessä myös.

In March I returned to work and we got another set of grandparental visitors to check out our growing son and the fabulous snow in Finland. I also went to Helsinki for a case study workshop.
 Huhtikuussa alkoi sitten olla jo pidempiä työreissuja. Kävin Ateenassa, mutta vein lapsen sillä välin hoitoon englannin mummille (tai no isin hoitoon), Colchesterissa tuli käytyä yhden päivän verran siis. Englannin mummi oli tyytyväinen, koska sai järjestää etukäteiset yksi vee synttärit ensimmäiselle lapsenlapselleen. ITK-päivät oli myös vuosiohjelmassa huhtikuussa, niin kuin yleensäkin ja käväisinpä Kajaanissakin asti veljeni kanssa pääsiäisen vietossa. Miten ihmeessä nää kaikki mahtui yhteen kuukauteen ihmettelen nyt.

In April I briefly visited England on my way to Athens and my son stayed there with his father and grandma while I worked. I also went to ITK days and the 1-year-old celebrations started.
 Toukokuu aloiteltiin tuttuun tapaan vapun vietolla ystäväni J:n luona ja kirkkopuistossa. Poikani synttärit olivatkin sitten seuraavaksi ohjelmassa. Toukokuussa ehdin työmatkailla Milanossa ja kempoleireillä Morikawa veljesten johdolla Jyväskylässä. Kävipä ystäväni P:kin meillä ja käytiin pienellä metsälenkillä. Mukava ja lämmin toukokuu J-kylässä siis. Jaa ja ekavauvakerho tuli päätökseensä eikä taideta olla koko porukan kanssa sen koommin nähty, kun on muutettu eri paikkakunnille ja eri maihinkin! Ai joo ja Saran kanssa pidettiin iso hääkuvauspäivä:)

In May we celebrated labour day. I went to Milan and also a big 40th anniversary camp of SK in Finland brought a lot of foreigners into J-city. Sara and I took pictures of fake weddings;) And of course my son turned into 1 years old. Busy month!
Kesäkuussa vietettiin kans aikaa lapsikavereitten kanssa. Käytiin piknikilläkin ja Kajaanissa, Oulussa ja Iissä taas pitkästä aikaa. Kävin myös katsomassa entisen työkaverini 2012 vuoden Border collie-pentuja. Juhannusta vietettiin mökillä tietysti kokkoa poltellen sekä tennistä ja lautapelejä pelaillen. Kesäkuusta alkoi myös grillailukausi, jolloin takapihan terassillamme vietettiin useat kekkerit ystävien ja sukulaisten kanssa.

In June I was on holiday for one week and went to Kajaani, Oulu and Ii. We also pickniqued with children friends and celebrated mid summer with relatives at the cottage. There was tennis, board games and bon fires of course. And sausages with sauna:)

Näin meni eka puoli vuotta rattoisasti. Nyt kun katson kuvia niin on ollut mukavia, ihmisten täytteisiä päiviä.

This was my first half of 2012. Nice year with lots of time with friends and family.

2 kommenttia:

  1. Hienoja kollaaseja! Varsinkin kuvat pikkumieehestä ovat ihania. Voin samaistua viime vuoden hetkiin, kun tuo meidän nuorin on niin samanikäinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kollaasien tekeminen on minusta jotenkin terapeuttista ja mukavaa ajanvietettä. Tekisin niitä vaikka kuinka. Nyt pitäis vaan jaksaa säätää tätä blogin ulkoasua siten, ettei ne menis tonne sivupalkin alle:(

      Poista

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...