torstai 10. tammikuuta 2013

Christmaseve Curry

Oon ollut aina sitä mieltä, että jouluruoan voi aivan hyvin korvata Currylla. Niinpä kun löysimme tämän intialaisen Big Goose Pagodan kyljestä - oli aivan selvää minulle, että mihin menemme syömään jouluillallista.
En tosiaankaan aikonut alkaa laittamaan joulua Kiinassa, kun muitakin vaihtoehtoja oli tarjolla. Viime vuonna laitoin joulun ja se kyllä riitti vähäksi aikaa.
Joten meidän joulukalkkuna oli Chicken Tikka.
King Prawn kormaa oli tarjolla vähemmän tulisesta tykkääville.
Ja tietysti Naan-leipää:)
Tarka Daal eli linssit ovat meidän vakiotilauslistallamme.
Äitini söi ekaa kertaa intialaisessa ravintolassa ikinä. Sanoi, että paras osa oli se, että sai käyttää haarukkaa ja veistä.
Pukeutuminen oli edelleen jouluaatonmukaista.
Tämä pikkuinen tykkää herkkusieniriisistä ja naanista kuten naamasta näkyy.
Ei hassumpaa sanoi ensikertalainen.
Joulucurryssa on sitä tunnelmaa, jota yleensä koemme tapaninpäivänä Leigh-on-Seassa eli mieheni kakkosperheen luona. Nam! Odottelen edelleen kunnollista intialaista Jyväskylään, mielellään sellaista, joka ei maksaisi omaisuutta... Noh, I can dream on.
On Christmas eve we had curry to honor the Boxing day curries of Leigh-on-Sea and Colchester. I love indian and this was fabulous as well. My mum had never had a curry before this, but she liked it now. Definitely a good way to avoid Christmas cooking;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...