perjantai 18. tammikuuta 2013

Skorppareita päivälliseksi

 Pekingissä voi maistella gourmet-ruokaa suoraan kadulla. Muun muassa siellä on näitä skorppiooneja tikussa syötävänä.
 Wang Fujing on se katu, jolta nämä löytyvät, jos jotakuta kiinnostaa. Veljeni kävi napsimassa pienet skorpparit iltapalaksi. Maistui kuulema aikalailla kanalta. Lisäksi olisi ollut tarjolla mm. koppakuoriaisia tai käärmettä.
 Skorppioonit vielä liikkuvat tikuissa, kuulema muuten eivät ole tuoreita. Ei kun herkuttelemaan!
If you would like to eat little scorpion kebabs for dinner - Wang Fujing in Beijing is the street for you! These guys are still moving when on the sticks, very fresh. Also availble insects and snake - yams!

5 kommenttia:

 1. Kiitos osoitteesta, mutta luulen, että juuri tätä osoitetta en tarvitse ;)
  Kaikkea sitä ihminen syökin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et taida olla ihan kohderyhmää, mutta voin kertoa, että ukkovaltaisessa tutkijaryhmässä toi oli hittivinkki pari viikkoa sitten suomalaisille;) Wang fujing on siis Pekingin 'se' shoppailukatu, että on siellä siis paljon muutakin ostettavaa kuin skorppareita:)

   Poista
  2. Heh, Ei, en ole kohderyhmää ;)
   Tosin kerran Thaimaassa markkinoilla ehdotin miehelle, että uskaltaisiko maistaa myynnissä olleita toukkia. Onneksi emme maistaneet, sillä hetken päästä huomasin olevamme lemmikkiosastolla ja toukkien olevan lemmikkien ruokaa. Heh, olisi thaimaalaisia varmaan naurattanut, jos olisin ryhtynyt popsimaan lemmikeille tarkoitettuja toukkia :)

   Poista
 2. Onko noissa joissain tikuissa merihevosiakin? Hui! Kananvarpaat oli mulle aikanaan jo liikaa, tää olis jo ihan yli... No ehkä heinäsirkkoja vois kokeilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo merihevosia oli kans menyyssä. Aika gurmeeta.

   Poista

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...