keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Kekkereissä

 Oltiin serkkuni 29-vuotissynttäreillä. Mulla on tosiaan se kolme kappaletta näitä sukulaisia ainoastaan, joten meillä on hyvät välit ja näemme mielestäni usein. Tavallaan lapsena serkut olivat minulle niitä sisaruksia, kun oma veljeni syntyi vasta hieman myöhemmin.
 Pöytä oli koreana.
 
 Sakkia riitti. Onneksi heidän uuteen asuntoonsa mahtuu helposti useampaankin lokeroon porukkaa.
 Pienellä oli pöydässä myös omia tavoittelemisen kohteita.
 Pakollinen kakunleikkuukuva.
 Makeat maistuivat - sanoinkin, että koska oltiin edellispäivänä nähty meillä tällä aivan samalla porukalla niin jätin kakut sitten heidän huolekseen. Kalorit puoliksi? Kuinka paljon herkkuja yhtenä viikonloppuna voi syöppäillä?
 Eno ja poikanen on ihan parhaat kaverit.
 Veljeni sanoikin, että viime vuonna hän ei vielä oikein osannut olla pienen kanssa, mutta nyt on ihanaa kun leikit sujuu:)
 Olohuoneessa oli menossa ampumahiihdot.
 Jännättiin meneekö voitto Ruotsiin.
 Taisi mennä jopa kaksoisvoitto naapurimaalle.
 Onks serkun vaimolle mitään kätevää sanaa, esim. Käly-mäisesti? Noh, serkkuni morsian oli vieraillut tori.fi:ssä ahkeraan sen jälkeen kun olivat muuttaneet uuteen kotiin. Sieltä oli löytynyt arkkupöytä ja työpöytä ja jotain omia huonekaluja oli myös myyty pois. Varsin hyödyllinen putiikki siis.
 Minun sukulaisteni kekkereissä usein hierotaan niskoja tai selkää. Se on normaalia. Ainakin jos haluat saada niskahieronnan itsellesi, hiero ensin joku muu - se kiertää ringissä.
 Keittiössä oli omat bileet.
 Keskustelua.
 Ja pikku-ukkelin mielestä oli vähän likaista, joten ei kun siivoomaan. Hän siis rakastaa siivoamista ja hokee: Haija, haija, haija, jos harjoja on lähettyvillä.
 Kun oli sukulaisia paikalla kauempaakin, oli mukava istuskella porukalla sitten molempina viikonlopun päivinä.
 Joku muu ehkä on, että miten niitä sukulaisia jaksaa, mutta minä ainakin tykkään, että on sitä omaa porukkaa.
 Mun ihmiset <3

We celebrated my cousin's birthday on one Sunday in March - one more time to get all relatives to hang out together, eat nice chocolate cake and ice cream, watch skiing on television, rub each others neck, have some discussions. Very laid back afternoon that passed quickly. My family <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...