maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pojat keittiössä

Keneltä löytyy tää lasten huoneesta? Ikean leikkikeittiöhän siinä lumuaa.
 Kuka sanoi, että keittiöt on tyttöjen leluja? Päästiin Aishan kanssa vierailemaan J:n keittiössä, jossa oli vaikka mitä ihanaa kuten leikkipitsaa ja jätskitötteröitä, joita saa kuulema Jyskän varastomyymälästä!
 Tässä keittiössä poikani kokkkasi ekan palapelikeittonsa.
 Tarjolla olisi ollut myös ihania villaisia kananmunia.
 Ihanaa, kun pääsee leikkimään jonkun toisen leluilla. A oli aivan hurmoksessa, eikä olis lähtenyt pois lainkaan.
 Tässä leikkihuoneessa oli kaikki osat kohdillaan - laatikollinen keittiötarvikkeita, laatikollinen Fisher Pricen Little Peopleja, laatikollinen Brion junarataa, laatikollinen dubloja jne. Ihanaa, kun joku on näin organisoitunut. Inspiroiduin ja päätin, että järjestän meidänkin muksun lelut paremmin... Koska kun leikit sujuu, sujuu myös aikuisten hommat.
 Kiitokset leikkihuoneinspiksestä M&J!
Aisha and I visited little J's Ikea kitchen, which was a huge hit with this little boy. Who says that kitchen playing is for girls? This play room inspired me to get Tops's toys in different boxes. Because when playing is going well, so is parents' playing.

2 kommenttia:

  1. Meillä tuo nuorimmainen tykkäsi niin kovin tuosta Ikean keittiöstä, ettei mm. muskarista meinannut tulla mitään (muskarinpitäjän kotona on tuo). Niinpä keittiö hankittiin heti, kun palattiin joululomalta Shanghaihin. Ja edelleen on kovassa suosiossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika hitti tuote tosiaan. Täytyy harkita hankintaa ehdottomasti!

      Poista

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...